LEROY PHILIPPE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LEROY PHILIPPE
Private companiesLegal Services • LEROY PHILIPPE

Contactgegevens LEROY PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROY PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROY PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92243499 (+32-92243499) 92243499 (+32-92243499)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROY PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROY PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROY PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROY PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROY PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROY PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROY PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROY PHILIPPE
Products information LEROY PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LEROY PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROY PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for LEROY PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROY PHILIPPE
Addition kinds of activities for LEROY PHILIPPE

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
36310105. Kachels, schijf | Stoves, disk
50390202. Interieur platte glas: plaat en raam | Interior flat glass: plate and window
95329900. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec

Werken bij LEROY PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROY PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROY PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROY PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van LEROY PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of LEROY PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROY PHILIPPE. Laat een reactie achter voor LEROY PHILIPPE. LEROY PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROY PHILIPPE. Leave a respond for LEROY PHILIPPE. LEROY PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROY PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten LEROY PHILIPPE
Location of LEROY PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of LEROY PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROY PHILIPPE LEROY PHILIPPE: ACROTECH BVBA | HUIS OLLEKE BOLLEKE | ROUGE PIVOINE | Piew | GOLF SHOP

Other related companies as LEROY PHILIPPE: ACROTECH BVBA | HUIS OLLEKE BOLLEKE | ROUGE PIVOINE | Piew | GOLF SHOP

LEROY PHILIPPE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROY PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf LEROY PHILIPPE bevindt zich op het adres: COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in LEROY PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEROY PHILIPPE is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROY PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROY PHILIPPE, openstaande posities, locatie van LEROY PHILIPPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEROY PHILIPPE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEROY PHILIPPE, company assigned to the tax number BE01256256103. The company LEROY PHILIPPE is located at the address: COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in LEROY PHILIPPE were not found.
The main activity of LEROY PHILIPPE is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROY PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of LEROY PHILIPPE, open positions, location of LEROY PHILIPPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROY PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROY PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROY PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROY PHILIPPE, employees, financial statistics.