Denuit

Contactgegevens Denuit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denuit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denuit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Commerce 2; 6238; Pont-à-Celles (Luttre), België

Telefoon (phone): 071 84 39 77; 0475 66 75 68 (+32-071 84 39 77; 0475 66 75 68) 071 84 39 77; 0475 66 75 68 (+32-071 84 39 77; 0475 66 75 68)

Fax (fax): 071 84 45 42 (+32-071 84 45 42) 071 84 45 42 (+32-071 84 45 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denuit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denuit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denuit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denuit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denuit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denuit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denuit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denuit
Products information Denuit

BTW identificatienummer (tax): BE08422363281
Ondernemingsnummer: 9741546630
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Denuit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denuit
(Get full report from official database of BE for Denuit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denuit
Addition kinds of activities for Denuit

14999914. Pulpstone steengroeven | Pulpstone quarrying
32910202. slijpstenen | Hones
34420303. Stormdeuren of ramen, metaal | Storm doors or windows, metal
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
38220205. Schakelaars, thermostatisch | Switches, thermostatic
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors
50939905. Olie, afval | Oil, waste
57229905. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
59991102. Dierenvoeding | Pet food

Werken bij Denuit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denuit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denuit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denuit. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

Zoek naar antwoorden van Denuit in sociale netwerken
Look for responds of Denuit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denuit. Laat een reactie achter voor Denuit. Denuit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denuit. Leave a respond for Denuit. Denuit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denuit op de google maps. Adres en contacten Denuit
Location of Denuit on the google maps. Address and contacts of Denuit

Andere gerelateerde bedrijven als come Denuit Denuit: BATTARD | EURO CENTER | HENRI VERBEECK | M. SMOUT | HUGO DEBEUCKELAERE

Other related companies as Denuit: BATTARD | EURO CENTER | HENRI VERBEECK | M. SMOUT | HUGO DEBEUCKELAERE

Denuit is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Denuit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08422363281. Het bedrijf Denuit bevindt zich op het adres: Rue du Commerce 2; 6238; Pont-à-Celles (Luttre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Producten gemaakt in Denuit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denuit is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denuit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denuit, openstaande posities, locatie van Denuit op de kaart.

Denuit is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Denuit, company assigned to the tax number BE08422363281. The company Denuit is located at the address: Rue du Commerce 2; 6238; Pont-à-Celles (Luttre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beds and mattresses - Retail. Products created in Denuit were not found.
The main activity of Denuit is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Denuit is not available. You also can look at reviews of Denuit, open positions, location of Denuit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denuit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denuit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denuit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denuit, employees, financial statistics.