DE SCHEPPER TOM

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DE SCHEPPER TOM
Private companiesLegal Services • DE SCHEPPER TOM

Contactgegevens DE SCHEPPER TOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHEPPER TOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHEPPER TOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADOLF BAEYENSSTRAAT 47; 9040; SINT-AMANDSBERG, België

Telefoon (phone): 92283287 (+32-92283287) 92283287 (+32-92283287)

Fax (fax): +32 (10) 148-84-15 +32 (10) 148-84-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHEPPER TOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHEPPER TOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHEPPER TOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHEPPER TOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHEPPER TOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHEPPER TOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHEPPER TOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHEPPER TOM
Products information DE SCHEPPER TOM

BTW identificatienummer (tax): BE08436920166
Ondernemingsnummer: 4953979492
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DE SCHEPPER TOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHEPPER TOM
(Get full report from official database of BE for DE SCHEPPER TOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHEPPER TOM
Addition kinds of activities for DE SCHEPPER TOM

781903. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
26729903. Bekleed papier, behalve fotografisch, koolstof, of schuurmiddel | Coated paper, except photographic, carbon, or abrasive
27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
28340202. Barbiturinezuur farmaceutische preparaten | Barbituric acid pharmaceutical preparations
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop

Werken bij DE SCHEPPER TOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHEPPER TOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHEPPER TOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHEPPER TOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van DE SCHEPPER TOM in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHEPPER TOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHEPPER TOM. Laat een reactie achter voor DE SCHEPPER TOM. DE SCHEPPER TOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHEPPER TOM. Leave a respond for DE SCHEPPER TOM. DE SCHEPPER TOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHEPPER TOM op de google maps. Adres en contacten DE SCHEPPER TOM
Location of DE SCHEPPER TOM on the google maps. Address and contacts of DE SCHEPPER TOM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHEPPER TOM DE SCHEPPER TOM: Depoorter Ph | PASCAL DELAUNOY | Snoeck S | GEMEENTELIJKE KRIBBE | Klein Zwitserland

Other related companies as DE SCHEPPER TOM: Depoorter Ph | PASCAL DELAUNOY | Snoeck S | GEMEENTELIJKE KRIBBE | Klein Zwitserland

DE SCHEPPER TOM is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHEPPER TOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08436920166. Het bedrijf DE SCHEPPER TOM bevindt zich op het adres: ADOLF BAEYENSSTRAAT 47; 9040; SINT-AMANDSBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in DE SCHEPPER TOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SCHEPPER TOM is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHEPPER TOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHEPPER TOM, openstaande posities, locatie van DE SCHEPPER TOM op de kaart.

DE SCHEPPER TOM is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHEPPER TOM, company assigned to the tax number BE08436920166. The company DE SCHEPPER TOM is located at the address: ADOLF BAEYENSSTRAAT 47; 9040; SINT-AMANDSBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 683,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in DE SCHEPPER TOM were not found.
The main activity of DE SCHEPPER TOM is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHEPPER TOM is not available. You also can look at reviews of DE SCHEPPER TOM, open positions, location of DE SCHEPPER TOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHEPPER TOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHEPPER TOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHEPPER TOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHEPPER TOM, employees, financial statistics.