DE ROECK KATIA

Contactgegevens DE ROECK KATIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ROECK KATIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ROECK KATIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPENPLEIN 13-14; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92283057 (+32-92283057) 92283057 (+32-92283057)

Fax (fax): +32 (82) 557-83-31 +32 (82) 557-83-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ROECK KATIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ROECK KATIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ROECK KATIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ROECK KATIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ROECK KATIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ROECK KATIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ROECK KATIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ROECK KATIA
Products information DE ROECK KATIA

BTW identificatienummer (tax): BE03594146728
Ondernemingsnummer: 8583862304
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DE ROECK KATIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ROECK KATIA
(Get full report from official database of BE for DE ROECK KATIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ROECK KATIA
Addition kinds of activities for DE ROECK KATIA

284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing

Werken bij DE ROECK KATIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ROECK KATIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ROECK KATIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ROECK KATIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van DE ROECK KATIA in sociale netwerken
Look for responds of DE ROECK KATIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ROECK KATIA. Laat een reactie achter voor DE ROECK KATIA. DE ROECK KATIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ROECK KATIA. Leave a respond for DE ROECK KATIA. DE ROECK KATIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ROECK KATIA op de google maps. Adres en contacten DE ROECK KATIA
Location of DE ROECK KATIA on the google maps. Address and contacts of DE ROECK KATIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ROECK KATIA DE ROECK KATIA: FLINTERCOM. GRONDBELEID & EXPANSIE ANTWERPEN CVBA (IGEAN) | SYLVIE BLONDEL | V. HEINRICHS | Studio Balasse SPRL | KRIST HAMERLINCK

Other related companies as DE ROECK KATIA: FLINTERCOM. GRONDBELEID & EXPANSIE ANTWERPEN CVBA (IGEAN) | SYLVIE BLONDEL | V. HEINRICHS | Studio Balasse SPRL | KRIST HAMERLINCK

DE ROECK KATIA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ROECK KATIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03594146728. Het bedrijf DE ROECK KATIA bevindt zich op het adres: ANTWERPENPLEIN 13-14; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in DE ROECK KATIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ROECK KATIA is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ROECK KATIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ROECK KATIA, openstaande posities, locatie van DE ROECK KATIA op de kaart.

DE ROECK KATIA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ROECK KATIA, company assigned to the tax number BE03594146728. The company DE ROECK KATIA is located at the address: ANTWERPENPLEIN 13-14; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in DE ROECK KATIA were not found.
The main activity of DE ROECK KATIA is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ROECK KATIA is not available. You also can look at reviews of DE ROECK KATIA, open positions, location of DE ROECK KATIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ROECK KATIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ROECK KATIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ROECK KATIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ROECK KATIA, employees, financial statistics.