BEELE FREDERIC

Particuliere bedrijvencommunicatie • BEELE FREDERIC
Private companiesCommunications • BEELE FREDERIC

Contactgegevens BEELE FREDERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEELE FREDERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEELE FREDERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEBR. DE COCKSTRAAT 2; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 092215751^^092239003 (+32-092215751^^092239003) 092215751^^092239003 (+32-092215751^^092239003)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEELE FREDERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEELE FREDERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEELE FREDERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEELE FREDERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEELE FREDERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEELE FREDERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEELE FREDERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEELE FREDERIC
Products information BEELE FREDERIC

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BEELE FREDERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEELE FREDERIC
(Get full report from official database of BE for BEELE FREDERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEELE FREDERIC
Addition kinds of activities for BEELE FREDERIC

317299. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
36529903. Master records of tapes, voorbereiding van | Master records or tapes, preparation of
38270113. periscopen | Periscopes
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment
86219902. Architect vereniging | Architect association
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij BEELE FREDERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEELE FREDERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEELE FREDERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEELE FREDERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van BEELE FREDERIC in sociale netwerken
Look for responds of BEELE FREDERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEELE FREDERIC. Laat een reactie achter voor BEELE FREDERIC. BEELE FREDERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEELE FREDERIC. Leave a respond for BEELE FREDERIC. BEELE FREDERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEELE FREDERIC op de google maps. Adres en contacten BEELE FREDERIC
Location of BEELE FREDERIC on the google maps. Address and contacts of BEELE FREDERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come BEELE FREDERIC BEELE FREDERIC: DECORATIE FLORIN FILIEP | INSTITUUT BO | CBSoft | IVO PEETERS | GUSTAAF ROELANDT

Other related companies as BEELE FREDERIC: DECORATIE FLORIN FILIEP | INSTITUUT BO | CBSoft | IVO PEETERS | GUSTAAF ROELANDT

BEELE FREDERIC is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEELE FREDERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf BEELE FREDERIC bevindt zich op het adres: GEBR. DE COCKSTRAAT 2; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in BEELE FREDERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEELE FREDERIC is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEELE FREDERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEELE FREDERIC, openstaande posities, locatie van BEELE FREDERIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEELE FREDERIC is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEELE FREDERIC, company assigned to the tax number BE03995422363. The company BEELE FREDERIC is located at the address: GEBR. DE COCKSTRAAT 2; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in BEELE FREDERIC were not found.
The main activity of BEELE FREDERIC is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEELE FREDERIC is not available. You also can look at reviews of BEELE FREDERIC, open positions, location of BEELE FREDERIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEELE FREDERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEELE FREDERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEELE FREDERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEELE FREDERIC, employees, financial statistics.