V. KAISIN-DE MIOMANDRE

Contactgegevens V. KAISIN-DE MIOMANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V. KAISIN-DE MIOMANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V. KAISIN-DE MIOMANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 391B5-6; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26408390 (+32-26408390) 26408390 (+32-26408390)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V. KAISIN-DE MIOMANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V. KAISIN-DE MIOMANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V. KAISIN-DE MIOMANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V. KAISIN-DE MIOMANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V. KAISIN-DE MIOMANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V. KAISIN-DE MIOMANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V. KAISIN-DE MIOMANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V. KAISIN-DE MIOMANDRE
Products information V. KAISIN-DE MIOMANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in V. KAISIN-DE MIOMANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V. KAISIN-DE MIOMANDRE
(Get full report from official database of BE for V. KAISIN-DE MIOMANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V. KAISIN-DE MIOMANDRE
Addition kinds of activities for V. KAISIN-DE MIOMANDRE

945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
32810400. Slate producten | Slate products
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing

Werken bij V. KAISIN-DE MIOMANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V. KAISIN-DE MIOMANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V. KAISIN-DE MIOMANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V. KAISIN-DE MIOMANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van V. KAISIN-DE MIOMANDRE in sociale netwerken
Look for responds of V. KAISIN-DE MIOMANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V. KAISIN-DE MIOMANDRE. Laat een reactie achter voor V. KAISIN-DE MIOMANDRE. V. KAISIN-DE MIOMANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V. KAISIN-DE MIOMANDRE. Leave a respond for V. KAISIN-DE MIOMANDRE. V. KAISIN-DE MIOMANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V. KAISIN-DE MIOMANDRE op de google maps. Adres en contacten V. KAISIN-DE MIOMANDRE
Location of V. KAISIN-DE MIOMANDRE on the google maps. Address and contacts of V. KAISIN-DE MIOMANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come V. KAISIN-DE MIOMANDRE V. KAISIN-DE MIOMANDRE: OMER VERNEIRT | JAN SOONS | A.Z. WEEKBLADEN | Hankard N | FRITERIE IBIS

Other related companies as V. KAISIN-DE MIOMANDRE: OMER VERNEIRT | JAN SOONS | A.Z. WEEKBLADEN | Hankard N | FRITERIE IBIS

V. KAISIN-DE MIOMANDRE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V. KAISIN-DE MIOMANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf V. KAISIN-DE MIOMANDRE bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 391B5-6; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in V. KAISIN-DE MIOMANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V. KAISIN-DE MIOMANDRE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V. KAISIN-DE MIOMANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V. KAISIN-DE MIOMANDRE, openstaande posities, locatie van V. KAISIN-DE MIOMANDRE op de kaart.

V. KAISIN-DE MIOMANDRE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is V. KAISIN-DE MIOMANDRE, company assigned to the tax number BE03794372558. The company V. KAISIN-DE MIOMANDRE is located at the address: LOUIZALAAN 391B5-6; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in V. KAISIN-DE MIOMANDRE were not found.
The main activity of V. KAISIN-DE MIOMANDRE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V. KAISIN-DE MIOMANDRE is not available. You also can look at reviews of V. KAISIN-DE MIOMANDRE, open positions, location of V. KAISIN-DE MIOMANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V. KAISIN-DE MIOMANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V. KAISIN-DE MIOMANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V. KAISIN-DE MIOMANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V. KAISIN-DE MIOMANDRE, employees, financial statistics.