A l'Univers du Sommeil

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A l'Univers du Sommeil
Private companiesReal Estate • A l'Univers du Sommeil

Contactgegevens A l'Univers du Sommeil: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A l'Univers du Sommeil: address, phone, fax, email, website, opening hours

A l'Univers du Sommeil

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Ixelles 115; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 511 46 58 (+32-02 511 46 58) 02 511 46 58 (+32-02 511 46 58)

Fax (fax): 02 511 06 84 (+32-02 511 06 84) 02 511 06 84 (+32-02 511 06 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A l'Univers du Sommeil: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A l'Univers du Sommeil"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A l'Univers du Sommeil"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A l'Univers du Sommeil, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A l'Univers du Sommeil. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A l'Univers du Sommeil, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A l'Univers du Sommeil. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A l'Univers du Sommeil
Products information A l'Univers du Sommeil

BTW identificatienummer (tax): BE01926971435
Ondernemingsnummer: 9933532714
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Furniture - General

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A l'Univers du Sommeil
(Get full report from official database of BE for A l'Univers du Sommeil)

Aanvulling soorten activiteiten voor A l'Univers du Sommeil
Addition kinds of activities for A l'Univers du Sommeil

874300. PR-diensten | Public relations services
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
79991503. Plezier Rit | Amusement ride
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij A l'Univers du Sommeil: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A l'Univers du Sommeil: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A l'Univers du Sommeil. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A l'Univers du Sommeil. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van A l'Univers du Sommeil in sociale netwerken
Look for responds of A l'Univers du Sommeil in social networks

Lees alle opmerkingen voor A l'Univers du Sommeil. Laat een reactie achter voor A l'Univers du Sommeil. A l'Univers du Sommeil bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A l'Univers du Sommeil. Leave a respond for A l'Univers du Sommeil. A l'Univers du Sommeil on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A l'Univers du Sommeil op de google maps. Adres en contacten A l'Univers du Sommeil
Location of A l'Univers du Sommeil on the google maps. Address and contacts of A l'Univers du Sommeil

Andere gerelateerde bedrijven als come A l'Univers du Sommeil A l'Univers du Sommeil: ANDA SPORT | MARC VAN RAEMDONCK | N.M.S. SOUND & LIGHT | Brantz | V.T.I.

Other related companies as A l'Univers du Sommeil: ANDA SPORT | MARC VAN RAEMDONCK | N.M.S. SOUND & LIGHT | Brantz | V.T.I.

A l'Univers du Sommeil is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A l'Univers du Sommeil, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926971435. Het bedrijf A l'Univers du Sommeil bevindt zich op het adres: Chaussée d'Ixelles 115; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Furniture - General.
De hoofdactiviteit van A l'Univers du Sommeil is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A l'Univers du Sommeil is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A l'Univers du Sommeil, openstaande posities, locatie van A l'Univers du Sommeil op de kaart.

A l'Univers du Sommeil is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A l'Univers du Sommeil, company assigned to the tax number BE01926971435. The company A l'Univers du Sommeil is located at the address: Chaussée d'Ixelles 115; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Furniture - General.
The main activity of A l'Univers du Sommeil is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A l'Univers du Sommeil is not available. You also can look at reviews of A l'Univers du Sommeil, open positions, location of A l'Univers du Sommeil on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A l'Univers du Sommeil, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A l'Univers du Sommeil, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A l'Univers du Sommeil, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A l'Univers du Sommeil, employees, financial statistics.