Sedac-Mecobel NV

Contactgegevens Sedac-Mecobel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sedac-Mecobel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sedac-Mecobel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlamingstraat 7; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 41 28 81 (+32-056 41 28 81) 056 41 28 81 (+32-056 41 28 81)

Fax (fax): 056 41 81 76 (+32-056 41 81 76) 056 41 81 76 (+32-056 41 81 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sedac-Mecobel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sedac-Mecobel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sedac-Mecobel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sedac-Mecobel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sedac-Mecobel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sedac-Mecobel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sedac-Mecobel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sedac-Mecobel NV
Products information Sedac-Mecobel NV

BTW identificatienummer (tax): BE04629882812
Ondernemingsnummer: 8076019287
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Furniture - Mfg. & Whol.; Mattresses - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Beds - Mfg.& Whol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sedac-Mecobel NV
(Get full report from official database of BE for Sedac-Mecobel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sedac-Mecobel NV
Addition kinds of activities for Sedac-Mecobel NV

14990601. Turfslijpen | Peat grinding
15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
28420301. Rug, stoffering of reinigingsmiddelen of spotters | Rug, upholstery, or dry cleaning detergents or spotters
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
50750204. Warmtewisselaars | Heat exchangers
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij Sedac-Mecobel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sedac-Mecobel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sedac-Mecobel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sedac-Mecobel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van Sedac-Mecobel NV in sociale netwerken
Look for responds of Sedac-Mecobel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sedac-Mecobel NV. Laat een reactie achter voor Sedac-Mecobel NV. Sedac-Mecobel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sedac-Mecobel NV. Leave a respond for Sedac-Mecobel NV. Sedac-Mecobel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sedac-Mecobel NV op de google maps. Adres en contacten Sedac-Mecobel NV
Location of Sedac-Mecobel NV on the google maps. Address and contacts of Sedac-Mecobel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sedac-Mecobel NV Sedac-Mecobel NV: FLEXMAR SHIPMANAGEMENT NV | Bowling Center | Huybrechts Kristel | LIBBRECHT RENE BVBA | SON RENE ET BENOIT

Other related companies as Sedac-Mecobel NV: FLEXMAR SHIPMANAGEMENT NV | Bowling Center | Huybrechts Kristel | LIBBRECHT RENE BVBA | SON RENE ET BENOIT

Sedac-Mecobel NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sedac-Mecobel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04629882812. Het bedrijf Sedac-Mecobel NV bevindt zich op het adres: Vlamingstraat 7; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beds - Mfg.& Whol. Lijst met producten zijn Furniture - Mfg. & Whol.; Mattresses - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Sedac-Mecobel NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sedac-Mecobel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sedac-Mecobel NV, openstaande posities, locatie van Sedac-Mecobel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sedac-Mecobel NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sedac-Mecobel NV, company assigned to the tax number BE04629882812. The company Sedac-Mecobel NV is located at the address: Vlamingstraat 7; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beds - Mfg.& Whol. List of products are Furniture - Mfg. & Whol.; Mattresses - Mfg. & Whol..
The main activity of Sedac-Mecobel NV is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sedac-Mecobel NV is not available. You also can look at reviews of Sedac-Mecobel NV, open positions, location of Sedac-Mecobel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sedac-Mecobel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sedac-Mecobel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sedac-Mecobel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sedac-Mecobel NV, employees, financial statistics.