STEPHANE DECAMP

Contactgegevens STEPHANE DECAMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHANE DECAMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHANE DECAMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LELI?VRE 8; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81229970 (+32-81229970) 81229970 (+32-81229970)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHANE DECAMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHANE DECAMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHANE DECAMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHANE DECAMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHANE DECAMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHANE DECAMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHANE DECAMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHANE DECAMP
Products information STEPHANE DECAMP

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in STEPHANE DECAMP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHANE DECAMP
(Get full report from official database of BE for STEPHANE DECAMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHANE DECAMP
Addition kinds of activities for STEPHANE DECAMP

331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
10410202. Gouden ertsmalen | Gold ore milling
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
28340203. Procaine farmaceutische preparaten | Procaine pharmaceutical preparations
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes

Werken bij STEPHANE DECAMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHANE DECAMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHANE DECAMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHANE DECAMP. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van STEPHANE DECAMP in sociale netwerken
Look for responds of STEPHANE DECAMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHANE DECAMP. Laat een reactie achter voor STEPHANE DECAMP. STEPHANE DECAMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHANE DECAMP. Leave a respond for STEPHANE DECAMP. STEPHANE DECAMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHANE DECAMP op de google maps. Adres en contacten STEPHANE DECAMP
Location of STEPHANE DECAMP on the google maps. Address and contacts of STEPHANE DECAMP

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHANE DECAMP STEPHANE DECAMP: CEFIC (Fédération de l'Industrie Chimique) | ECTECH | MATRJOSHKA | Debakker V | PREVOT

Other related companies as STEPHANE DECAMP: CEFIC (Fédération de l'Industrie Chimique) | ECTECH | MATRJOSHKA | Debakker V | PREVOT

STEPHANE DECAMP is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHANE DECAMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf STEPHANE DECAMP bevindt zich op het adres: RUE LELI?VRE 8; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in STEPHANE DECAMP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEPHANE DECAMP is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHANE DECAMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHANE DECAMP, openstaande posities, locatie van STEPHANE DECAMP op de kaart.

STEPHANE DECAMP is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHANE DECAMP, company assigned to the tax number BE04261840820. The company STEPHANE DECAMP is located at the address: RUE LELI?VRE 8; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in STEPHANE DECAMP were not found.
The main activity of STEPHANE DECAMP is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHANE DECAMP is not available. You also can look at reviews of STEPHANE DECAMP, open positions, location of STEPHANE DECAMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHANE DECAMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHANE DECAMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHANE DECAMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHANE DECAMP, employees, financial statistics.