SOPHIE PIERRET

Contactgegevens SOPHIE PIERRET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOPHIE PIERRET: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOPHIE PIERRET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BEAU-VALLON 128; 5002; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81740297 (+32-81740297) 81740297 (+32-81740297)

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOPHIE PIERRET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOPHIE PIERRET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOPHIE PIERRET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOPHIE PIERRET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOPHIE PIERRET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOPHIE PIERRET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOPHIE PIERRET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOPHIE PIERRET
Products information SOPHIE PIERRET

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SOPHIE PIERRET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOPHIE PIERRET
(Get full report from official database of BE for SOPHIE PIERRET)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOPHIE PIERRET
Addition kinds of activities for SOPHIE PIERRET

386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
17610102. Dak reparatie | Roof repair
36690205. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling apparatus, electric
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
50729908. Plank of lichte hardware | Shelf or light hardware

Werken bij SOPHIE PIERRET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOPHIE PIERRET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOPHIE PIERRET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOPHIE PIERRET. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van SOPHIE PIERRET in sociale netwerken
Look for responds of SOPHIE PIERRET in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOPHIE PIERRET. Laat een reactie achter voor SOPHIE PIERRET. SOPHIE PIERRET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOPHIE PIERRET. Leave a respond for SOPHIE PIERRET. SOPHIE PIERRET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOPHIE PIERRET op de google maps. Adres en contacten SOPHIE PIERRET
Location of SOPHIE PIERRET on the google maps. Address and contacts of SOPHIE PIERRET

Andere gerelateerde bedrijven als come SOPHIE PIERRET SOPHIE PIERRET: DARING CLUB DE COINTE | Medidat BVBA | HET VLAAMSE KRUIS | OP 'T C.D-TJE | Centre Multimedia Don Bosco

Other related companies as SOPHIE PIERRET: DARING CLUB DE COINTE | Medidat BVBA | HET VLAAMSE KRUIS | OP 'T C.D-TJE | Centre Multimedia Don Bosco

SOPHIE PIERRET is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOPHIE PIERRET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf SOPHIE PIERRET bevindt zich op het adres: RUE DU BEAU-VALLON 128; 5002; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in SOPHIE PIERRET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOPHIE PIERRET is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOPHIE PIERRET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOPHIE PIERRET, openstaande posities, locatie van SOPHIE PIERRET op de kaart.

SOPHIE PIERRET is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOPHIE PIERRET, company assigned to the tax number BE07185852050. The company SOPHIE PIERRET is located at the address: RUE DU BEAU-VALLON 128; 5002; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in SOPHIE PIERRET were not found.
The main activity of SOPHIE PIERRET is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOPHIE PIERRET is not available. You also can look at reviews of SOPHIE PIERRET, open positions, location of SOPHIE PIERRET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOPHIE PIERRET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOPHIE PIERRET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOPHIE PIERRET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOPHIE PIERRET, employees, financial statistics.