SERGE FLECIJN

Contactgegevens SERGE FLECIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE FLECIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE FLECIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEEKERKENSTRAAT 37; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22850100 (+32-22850100) 22850100 (+32-22850100)

Fax (fax): +32 (61) 892-50-72 +32 (61) 892-50-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE FLECIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE FLECIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE FLECIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE FLECIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE FLECIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE FLECIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE FLECIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE FLECIJN
Products information SERGE FLECIJN

BTW identificatienummer (tax): BE05430511474
Ondernemingsnummer: 5759826660
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SERGE FLECIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE FLECIJN
(Get full report from official database of BE for SERGE FLECIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE FLECIJN
Addition kinds of activities for SERGE FLECIJN

072299. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
275204. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
592101. Wijn en bier | Wine and beer
22810304. Zijden garen, gesponnen | Silk yarn, spun
26790800. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy

Werken bij SERGE FLECIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE FLECIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE FLECIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE FLECIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van SERGE FLECIJN in sociale netwerken
Look for responds of SERGE FLECIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE FLECIJN. Laat een reactie achter voor SERGE FLECIJN. SERGE FLECIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE FLECIJN. Leave a respond for SERGE FLECIJN. SERGE FLECIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE FLECIJN op de google maps. Adres en contacten SERGE FLECIJN
Location of SERGE FLECIJN on the google maps. Address and contacts of SERGE FLECIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE FLECIJN SERGE FLECIJN: SVEN | IGNACE DEMAREZ | Van Hout H | GAR HENA BVBA | LAURENCE FAYT

Other related companies as SERGE FLECIJN: SVEN | IGNACE DEMAREZ | Van Hout H | GAR HENA BVBA | LAURENCE FAYT

SERGE FLECIJN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE FLECIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05430511474. Het bedrijf SERGE FLECIJN bevindt zich op het adres: TWEEKERKENSTRAAT 37; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in SERGE FLECIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERGE FLECIJN is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE FLECIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE FLECIJN, openstaande posities, locatie van SERGE FLECIJN op de kaart.

SERGE FLECIJN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE FLECIJN, company assigned to the tax number BE05430511474. The company SERGE FLECIJN is located at the address: TWEEKERKENSTRAAT 37; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in SERGE FLECIJN were not found.
The main activity of SERGE FLECIJN is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE FLECIJN is not available. You also can look at reviews of SERGE FLECIJN, open positions, location of SERGE FLECIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE FLECIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE FLECIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE FLECIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE FLECIJN, employees, financial statistics.