Rudy Castelijns B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Rudy Castelijns B.V.B.A.
Private companiesWater Transportation • Rudy Castelijns B.V.B.A.

Contactgegevens Rudy Castelijns B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rudy Castelijns B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rudy Castelijns B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achterstenhoek 28 2275 Lille, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rudy Castelijns B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rudy Castelijns B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rudy Castelijns B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rudy Castelijns B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rudy Castelijns B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rudy Castelijns B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rudy Castelijns B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rudy Castelijns B.V.B.A.
Products information Rudy Castelijns B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08024108886
Ondernemingsnummer: 4533477783
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Dining room suites; Furniture manufacturing on a contract basis

Product categorie (product category): Bedroom Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rudy Castelijns B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Rudy Castelijns B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rudy Castelijns B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Rudy Castelijns B.V.B.A.

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
33120901. Locomotief wielen, gerold | Locomotive wheels, rolled
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems

Werken bij Rudy Castelijns B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rudy Castelijns B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rudy Castelijns B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rudy Castelijns B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Rudy Castelijns B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Rudy Castelijns B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rudy Castelijns B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Rudy Castelijns B.V.B.A.. Rudy Castelijns B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rudy Castelijns B.V.B.A.. Leave a respond for Rudy Castelijns B.V.B.A.. Rudy Castelijns B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rudy Castelijns B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Rudy Castelijns B.V.B.A.
Location of Rudy Castelijns B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Rudy Castelijns B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rudy Castelijns B.V.B.A. Rudy Castelijns B.V.B.A.: NAGELMACKERS | CREA-BACHES | PIERRE RODESCH | Buromac NV | Transmo

Other related companies as Rudy Castelijns B.V.B.A.: NAGELMACKERS | CREA-BACHES | PIERRE RODESCH | Buromac NV | Transmo

Rudy Castelijns B.V.B.A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rudy Castelijns B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08024108886. Het bedrijf Rudy Castelijns B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Achterstenhoek 28 2275 Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bedroom Furniture. Lijst met producten zijn Dining room suites; Furniture manufacturing on a contract basis.
De hoofdactiviteit van Rudy Castelijns B.V.B.A. is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rudy Castelijns B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rudy Castelijns B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Rudy Castelijns B.V.B.A. op de kaart.

Rudy Castelijns B.V.B.A. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rudy Castelijns B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08024108886. The company Rudy Castelijns B.V.B.A. is located at the address: Achterstenhoek 28 2275 Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bedroom Furniture. List of products are Dining room suites; Furniture manufacturing on a contract basis.
The main activity of Rudy Castelijns B.V.B.A. is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rudy Castelijns B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Rudy Castelijns B.V.B.A., open positions, location of Rudy Castelijns B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rudy Castelijns B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rudy Castelijns B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rudy Castelijns B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rudy Castelijns B.V.B.A., employees, financial statistics.