HOUTBEDRIJF DIERICK NV

Contactgegevens HOUTBEDRIJF DIERICK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTBEDRIJF DIERICK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTBEDRIJF DIERICK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begoniastr. 26 9810 Nazareth - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-85-58-13 32-93-85-58-13

Fax (fax): 32-93-85-71-16 32-93-85-71-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTBEDRIJF DIERICK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTBEDRIJF DIERICK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTBEDRIJF DIERICK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTBEDRIJF DIERICK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTBEDRIJF DIERICK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTBEDRIJF DIERICK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTBEDRIJF DIERICK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTBEDRIJF DIERICK NV
Products information HOUTBEDRIJF DIERICK NV

BTW identificatienummer (tax): BE03619415283
Ondernemingsnummer: 1292236328
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HOUTBEDRIJF DIERICK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior doors for houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTBEDRIJF DIERICK NV
(Get full report from official database of BE for HOUTBEDRIJF DIERICK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTBEDRIJF DIERICK NV
Addition kinds of activities for HOUTBEDRIJF DIERICK NV

344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
50219901. Boekenkasten | Bookcases
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij HOUTBEDRIJF DIERICK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTBEDRIJF DIERICK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTBEDRIJF DIERICK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTBEDRIJF DIERICK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • DIEPVRIESCHAUFFEUR 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als heftruckchauffeur - aanvoeren van de bakken met groenten in en uit diepvries

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van HOUTBEDRIJF DIERICK NV in sociale netwerken
Look for responds of HOUTBEDRIJF DIERICK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTBEDRIJF DIERICK NV. Laat een reactie achter voor HOUTBEDRIJF DIERICK NV. HOUTBEDRIJF DIERICK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTBEDRIJF DIERICK NV. Leave a respond for HOUTBEDRIJF DIERICK NV. HOUTBEDRIJF DIERICK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTBEDRIJF DIERICK NV op de google maps. Adres en contacten HOUTBEDRIJF DIERICK NV
Location of HOUTBEDRIJF DIERICK NV on the google maps. Address and contacts of HOUTBEDRIJF DIERICK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTBEDRIJF DIERICK NV HOUTBEDRIJF DIERICK NV: BABY-CENTER | BATIROC BELGIUM | CARROSSERIE CONSULT | PHYWE SYSTEME | LAMOTTE BASTIN

Other related companies as HOUTBEDRIJF DIERICK NV: BABY-CENTER | BATIROC BELGIUM | CARROSSERIE CONSULT | PHYWE SYSTEME | LAMOTTE BASTIN

HOUTBEDRIJF DIERICK NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTBEDRIJF DIERICK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03619415283. Het bedrijf HOUTBEDRIJF DIERICK NV bevindt zich op het adres: Begoniastr. 26 9810 Nazareth - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior doors for houses. Producten gemaakt in HOUTBEDRIJF DIERICK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTBEDRIJF DIERICK NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTBEDRIJF DIERICK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTBEDRIJF DIERICK NV, openstaande posities, locatie van HOUTBEDRIJF DIERICK NV op de kaart.

HOUTBEDRIJF DIERICK NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTBEDRIJF DIERICK NV, company assigned to the tax number BE03619415283. The company HOUTBEDRIJF DIERICK NV is located at the address: Begoniastr. 26 9810 Nazareth - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior doors for houses. Products created in HOUTBEDRIJF DIERICK NV were not found.
The main activity of HOUTBEDRIJF DIERICK NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTBEDRIJF DIERICK NV is not available. You also can look at reviews of HOUTBEDRIJF DIERICK NV, open positions, location of HOUTBEDRIJF DIERICK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTBEDRIJF DIERICK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTBEDRIJF DIERICK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTBEDRIJF DIERICK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTBEDRIJF DIERICK NV, employees, financial statistics.