DYNAMIC OFFICE

Contactgegevens DYNAMIC OFFICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DYNAMIC OFFICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DYNAMIC OFFICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAGENMAKERSSTRAAT 8; 2811; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15345645 (+32-15345645) 15345645 (+32-15345645)

Fax (fax): +32 (53) 521-52-45 +32 (53) 521-52-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DYNAMIC OFFICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DYNAMIC OFFICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DYNAMIC OFFICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DYNAMIC OFFICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DYNAMIC OFFICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DYNAMIC OFFICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DYNAMIC OFFICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DYNAMIC OFFICE
Products information DYNAMIC OFFICE

BTW identificatienummer (tax): BE07791198730
Ondernemingsnummer: 9134552001
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DYNAMIC OFFICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bedrijvencentra and kantoordiensten; Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DYNAMIC OFFICE
(Get full report from official database of BE for DYNAMIC OFFICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DYNAMIC OFFICE
Addition kinds of activities for DYNAMIC OFFICE

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
22310401. Alpacas, haarhaar: geweven | Alpacas, mohair: woven
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
73730302. Waarde toegevoegde resellers, computersystemen | Value-added resellers, computer systems
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair
95110101. Controlebureau voor luchtvervuiling, overheid | Air pollution control agency, government

Werken bij DYNAMIC OFFICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DYNAMIC OFFICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DYNAMIC OFFICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DYNAMIC OFFICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

Zoek naar antwoorden van DYNAMIC OFFICE in sociale netwerken
Look for responds of DYNAMIC OFFICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DYNAMIC OFFICE. Laat een reactie achter voor DYNAMIC OFFICE. DYNAMIC OFFICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DYNAMIC OFFICE. Leave a respond for DYNAMIC OFFICE. DYNAMIC OFFICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DYNAMIC OFFICE op de google maps. Adres en contacten DYNAMIC OFFICE
Location of DYNAMIC OFFICE on the google maps. Address and contacts of DYNAMIC OFFICE

Andere gerelateerde bedrijven als come DYNAMIC OFFICE DYNAMIC OFFICE: CENTEA | HAARSTUDIO PAUL UNISEX | FA. VERBRUGGEN-GOES | VERTOMMEN | Dachy Marc

Other related companies as DYNAMIC OFFICE: CENTEA | HAARSTUDIO PAUL UNISEX | FA. VERBRUGGEN-GOES | VERTOMMEN | Dachy Marc

DYNAMIC OFFICE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DYNAMIC OFFICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07791198730. Het bedrijf DYNAMIC OFFICE bevindt zich op het adres: WAGENMAKERSSTRAAT 8; 2811; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bedrijvencentra and kantoordiensten; Vertalers and tolken. Producten gemaakt in DYNAMIC OFFICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DYNAMIC OFFICE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DYNAMIC OFFICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DYNAMIC OFFICE, openstaande posities, locatie van DYNAMIC OFFICE op de kaart.

DYNAMIC OFFICE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DYNAMIC OFFICE, company assigned to the tax number BE07791198730. The company DYNAMIC OFFICE is located at the address: WAGENMAKERSSTRAAT 8; 2811; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bedrijvencentra and kantoordiensten; Vertalers and tolken. Products created in DYNAMIC OFFICE were not found.
The main activity of DYNAMIC OFFICE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DYNAMIC OFFICE is not available. You also can look at reviews of DYNAMIC OFFICE, open positions, location of DYNAMIC OFFICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DYNAMIC OFFICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DYNAMIC OFFICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DYNAMIC OFFICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DYNAMIC OFFICE, employees, financial statistics.