R. VAN DE PUT

Particuliere bedrijvencommunicatie • R. VAN DE PUT
Private companiesCommunications • R. VAN DE PUT

Contactgegevens R. VAN DE PUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. VAN DE PUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. VAN DE PUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOBSESTEENWEG 450; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23750277 (+32-23750277) 23750277 (+32-23750277)

Fax (fax): +32 (69) 163-33-97 +32 (69) 163-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. VAN DE PUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. VAN DE PUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. VAN DE PUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. VAN DE PUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. VAN DE PUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. VAN DE PUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. VAN DE PUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. VAN DE PUT
Products information R. VAN DE PUT

BTW identificatienummer (tax): BE08921142578
Ondernemingsnummer: 6680755615
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in R. VAN DE PUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. VAN DE PUT
(Get full report from official database of BE for R. VAN DE PUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. VAN DE PUT
Addition kinds of activities for R. VAN DE PUT

361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
373202. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
36510109. Microfoons | Microphones
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
51360200. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments

Werken bij R. VAN DE PUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. VAN DE PUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. VAN DE PUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. VAN DE PUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van R. VAN DE PUT in sociale netwerken
Look for responds of R. VAN DE PUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. VAN DE PUT. Laat een reactie achter voor R. VAN DE PUT. R. VAN DE PUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. VAN DE PUT. Leave a respond for R. VAN DE PUT. R. VAN DE PUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. VAN DE PUT op de google maps. Adres en contacten R. VAN DE PUT
Location of R. VAN DE PUT on the google maps. Address and contacts of R. VAN DE PUT

Andere gerelateerde bedrijven als come R. VAN DE PUT R. VAN DE PUT: VAN DEN EYNDE-VOETS | AURELIE WATTIER | NORBERT DERYCKERE | IBIS BONCELLES | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as R. VAN DE PUT: VAN DEN EYNDE-VOETS | AURELIE WATTIER | NORBERT DERYCKERE | IBIS BONCELLES | BANCONTACT-MISTER CASH

R. VAN DE PUT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. VAN DE PUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921142578. Het bedrijf R. VAN DE PUT bevindt zich op het adres: SINT-JOBSESTEENWEG 450; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in R. VAN DE PUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. VAN DE PUT is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. VAN DE PUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. VAN DE PUT, openstaande posities, locatie van R. VAN DE PUT op de kaart.

R. VAN DE PUT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. VAN DE PUT, company assigned to the tax number BE08921142578. The company R. VAN DE PUT is located at the address: SINT-JOBSESTEENWEG 450; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in R. VAN DE PUT were not found.
The main activity of R. VAN DE PUT is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of R. VAN DE PUT is not available. You also can look at reviews of R. VAN DE PUT, open positions, location of R. VAN DE PUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. VAN DE PUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. VAN DE PUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. VAN DE PUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. VAN DE PUT, employees, financial statistics.