BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE

Contactgegevens BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 277; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22525255 (+32-22525255) 22525255 (+32-22525255)

Fax (fax): +32 (67) 598-39-60 +32 (67) 598-39-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE
Products information BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE

BTW identificatienummer (tax): BE03936920166
Ondernemingsnummer: 9453979492
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bedrijvencentra and kantoordiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE
(Get full report from official database of BE for BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE
Addition kinds of activities for BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
282102. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
48229903. Nonvocal bericht communicatie | Nonvocal message communications
58120311. Hamburger stand | Hamburger stand

Werken bij BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE in sociale netwerken
Look for responds of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. Laat een reactie achter voor BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. Leave a respond for BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE. BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE op de google maps. Adres en contacten BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE
Location of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE on the google maps. Address and contacts of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE: KURT LEINEN | RESTAURANT DE ELZE | Harras Network CVBA | CARROSSERIE HUYSMANS | LUC VANDERSTOCKEN

Other related companies as BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE: KURT LEINEN | RESTAURANT DE ELZE | Harras Network CVBA | CARROSSERIE HUYSMANS | LUC VANDERSTOCKEN

BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03936920166. Het bedrijf BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 277; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 283,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bedrijvencentra and kantoordiensten. Producten gemaakt in BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, openstaande posities, locatie van BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE op de kaart.

BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, company assigned to the tax number BE03936920166. The company BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE is located at the address: MECHELSESTEENWEG 277; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 283,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bedrijvencentra and kantoordiensten. Products created in BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE were not found.
The main activity of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE is not available. You also can look at reviews of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, open positions, location of BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEDRIJVENCENTRUM VILVOORDE, employees, financial statistics.