KURT LEINEN

Contactgegevens KURT LEINEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT LEINEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT LEINEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALMEDYER STRASSE 37; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80228738 (+32-80228738) 80228738 (+32-80228738)

Fax (fax): +32 (59) 707-22-53 +32 (59) 707-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT LEINEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT LEINEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT LEINEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT LEINEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT LEINEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT LEINEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT LEINEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT LEINEN
Products information KURT LEINEN

BTW identificatienummer (tax): BE03447204589
Ondernemingsnummer: 9703643798
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in KURT LEINEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT LEINEN
(Get full report from official database of BE for KURT LEINEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT LEINEN
Addition kinds of activities for KURT LEINEN

325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
799303. arcades | Arcades
08110000. Houtwegen | Timber tracts
33999900. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
38610601. Ontwikkelaars, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Developers, photographic (not made in chemical plants)
39490505. Cartridge riemen, sport type | Cartridge belts, sporting type
49610000. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
72990201. Massagesalon | Massage parlor
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair

Werken bij KURT LEINEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT LEINEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT LEINEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT LEINEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

 • Heftruckbestuurder (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

 • Grondwerker (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

 • Marketing Assistant - Student job (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Cross International

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RAIL SERVICE NET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van KURT LEINEN in sociale netwerken
Look for responds of KURT LEINEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT LEINEN. Laat een reactie achter voor KURT LEINEN. KURT LEINEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT LEINEN. Leave a respond for KURT LEINEN. KURT LEINEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT LEINEN op de google maps. Adres en contacten KURT LEINEN
Location of KURT LEINEN on the google maps. Address and contacts of KURT LEINEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT LEINEN KURT LEINEN: COIFFURE MIREILLE B. | 5A-Cési-Liège | HOLITOR | Leaf Jewelry | DAMART

Other related companies as KURT LEINEN: COIFFURE MIREILLE B. | 5A-Cési-Liège | HOLITOR | Leaf Jewelry | DAMART

KURT LEINEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT LEINEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03447204589. Het bedrijf KURT LEINEN bevindt zich op het adres: MALMEDYER STRASSE 37; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KURT LEINEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURT LEINEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT LEINEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT LEINEN, openstaande posities, locatie van KURT LEINEN op de kaart.

KURT LEINEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT LEINEN, company assigned to the tax number BE03447204589. The company KURT LEINEN is located at the address: MALMEDYER STRASSE 37; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in KURT LEINEN were not found.
The main activity of KURT LEINEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT LEINEN is not available. You also can look at reviews of KURT LEINEN, open positions, location of KURT LEINEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT LEINEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT LEINEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT LEINEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT LEINEN, employees, financial statistics.