PATRIK DE PELSEMAEKER

Contactgegevens PATRIK DE PELSEMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRIK DE PELSEMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRIK DE PELSEMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGSTRAAT 27BE; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92243553 (+32-92243553) 92243553 (+32-92243553)

Fax (fax): +32 (82) 663-97-76 +32 (82) 663-97-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRIK DE PELSEMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRIK DE PELSEMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRIK DE PELSEMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRIK DE PELSEMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRIK DE PELSEMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRIK DE PELSEMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRIK DE PELSEMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRIK DE PELSEMAEKER
Products information PATRIK DE PELSEMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE01137054443
Ondernemingsnummer: 9745666503
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PATRIK DE PELSEMAEKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRIK DE PELSEMAEKER
(Get full report from official database of BE for PATRIK DE PELSEMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRIK DE PELSEMAEKER
Addition kinds of activities for PATRIK DE PELSEMAEKER

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
28759901. Compost | Compost
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
38250315. Multimeters | Multimeters
50870202. Wasapparatuur en benodigdheden | Laundry equipment and supplies
51990410. Wollen en worsted garens | Woolen and worsted yarns

Werken bij PATRIK DE PELSEMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRIK DE PELSEMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRIK DE PELSEMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRIK DE PELSEMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Student Schoonmakers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van PATRIK DE PELSEMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of PATRIK DE PELSEMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRIK DE PELSEMAEKER. Laat een reactie achter voor PATRIK DE PELSEMAEKER. PATRIK DE PELSEMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRIK DE PELSEMAEKER. Leave a respond for PATRIK DE PELSEMAEKER. PATRIK DE PELSEMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRIK DE PELSEMAEKER op de google maps. Adres en contacten PATRIK DE PELSEMAEKER
Location of PATRIK DE PELSEMAEKER on the google maps. Address and contacts of PATRIK DE PELSEMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRIK DE PELSEMAEKER PATRIK DE PELSEMAEKER: RESTAURANT LE CHAROLAIS | Sente L Mevr | DE RUYTER A | OSTEOPAAT OBERS TWAN | MATH RIZK

Other related companies as PATRIK DE PELSEMAEKER: RESTAURANT LE CHAROLAIS | Sente L Mevr | DE RUYTER A | OSTEOPAAT OBERS TWAN | MATH RIZK

PATRIK DE PELSEMAEKER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRIK DE PELSEMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01137054443. Het bedrijf PATRIK DE PELSEMAEKER bevindt zich op het adres: BURGSTRAAT 27BE; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in PATRIK DE PELSEMAEKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRIK DE PELSEMAEKER is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRIK DE PELSEMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRIK DE PELSEMAEKER, openstaande posities, locatie van PATRIK DE PELSEMAEKER op de kaart.

PATRIK DE PELSEMAEKER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRIK DE PELSEMAEKER, company assigned to the tax number BE01137054443. The company PATRIK DE PELSEMAEKER is located at the address: BURGSTRAAT 27BE; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in PATRIK DE PELSEMAEKER were not found.
The main activity of PATRIK DE PELSEMAEKER is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRIK DE PELSEMAEKER is not available. You also can look at reviews of PATRIK DE PELSEMAEKER, open positions, location of PATRIK DE PELSEMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRIK DE PELSEMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRIK DE PELSEMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRIK DE PELSEMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRIK DE PELSEMAEKER, employees, financial statistics.