PATRICIA HENNAUT

Contactgegevens PATRICIA HENNAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICIA HENNAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICIA HENNAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE FLEURUS 72; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71489158 (+32-71489158) 71489158 (+32-71489158)

Fax (fax): +32 (10) 751-80-43 +32 (10) 751-80-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICIA HENNAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICIA HENNAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICIA HENNAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICIA HENNAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICIA HENNAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICIA HENNAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICIA HENNAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICIA HENNAUT
Products information PATRICIA HENNAUT

BTW identificatienummer (tax): BE03942138671
Ondernemingsnummer: 8926361083
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in PATRICIA HENNAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICIA HENNAUT
(Get full report from official database of BE for PATRICIA HENNAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICIA HENNAUT
Addition kinds of activities for PATRICIA HENNAUT

281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
37329905. Jachten, gebouw en reparatie | Yachts, building and repairing
42129911. Star routes, lokaal | Star routes, local
51450200. Tussendoortjes | Snack foods
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation

Werken bij PATRICIA HENNAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICIA HENNAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICIA HENNAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICIA HENNAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van PATRICIA HENNAUT in sociale netwerken
Look for responds of PATRICIA HENNAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICIA HENNAUT. Laat een reactie achter voor PATRICIA HENNAUT. PATRICIA HENNAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICIA HENNAUT. Leave a respond for PATRICIA HENNAUT. PATRICIA HENNAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICIA HENNAUT op de google maps. Adres en contacten PATRICIA HENNAUT
Location of PATRICIA HENNAUT on the google maps. Address and contacts of PATRICIA HENNAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICIA HENNAUT PATRICIA HENNAUT: Despretz J-L | MINNE SPORT nv-HONDACENTER | Flamand Consult | J. FONTEYN | Revue

Other related companies as PATRICIA HENNAUT: Despretz J-L | MINNE SPORT nv-HONDACENTER | Flamand Consult | J. FONTEYN | Revue

PATRICIA HENNAUT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICIA HENNAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03942138671. Het bedrijf PATRICIA HENNAUT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE FLEURUS 72; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in PATRICIA HENNAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICIA HENNAUT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICIA HENNAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICIA HENNAUT, openstaande posities, locatie van PATRICIA HENNAUT op de kaart.

PATRICIA HENNAUT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICIA HENNAUT, company assigned to the tax number BE03942138671. The company PATRICIA HENNAUT is located at the address: CHAUSS?E DE FLEURUS 72; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in PATRICIA HENNAUT were not found.
The main activity of PATRICIA HENNAUT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICIA HENNAUT is not available. You also can look at reviews of PATRICIA HENNAUT, open positions, location of PATRICIA HENNAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICIA HENNAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICIA HENNAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICIA HENNAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICIA HENNAUT, employees, financial statistics.