PATRICIA DE SOMERE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • PATRICIA DE SOMERE
Private companiesSocial Services • PATRICIA DE SOMERE

Contactgegevens PATRICIA DE SOMERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICIA DE SOMERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICIA DE SOMERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTER 69; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92230571 (+32-92230571) 92230571 (+32-92230571)

Fax (fax): +32 (19) 265-47-25 +32 (19) 265-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICIA DE SOMERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICIA DE SOMERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICIA DE SOMERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICIA DE SOMERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICIA DE SOMERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICIA DE SOMERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICIA DE SOMERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICIA DE SOMERE
Products information PATRICIA DE SOMERE

BTW identificatienummer (tax): BE01823974609
Ondernemingsnummer: 4241790771
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in PATRICIA DE SOMERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICIA DE SOMERE
(Get full report from official database of BE for PATRICIA DE SOMERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICIA DE SOMERE
Addition kinds of activities for PATRICIA DE SOMERE

07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
28990505. Rosin maten | Rosin sizes
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys

Werken bij PATRICIA DE SOMERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICIA DE SOMERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICIA DE SOMERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICIA DE SOMERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van PATRICIA DE SOMERE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICIA DE SOMERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICIA DE SOMERE. Laat een reactie achter voor PATRICIA DE SOMERE. PATRICIA DE SOMERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICIA DE SOMERE. Leave a respond for PATRICIA DE SOMERE. PATRICIA DE SOMERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICIA DE SOMERE op de google maps. Adres en contacten PATRICIA DE SOMERE
Location of PATRICIA DE SOMERE on the google maps. Address and contacts of PATRICIA DE SOMERE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICIA DE SOMERE PATRICIA DE SOMERE: FLJESPERS BVBA | PHILIP NEYT | Dog's Toilettage | Orlux NV | E.F.C. CLAIR SOLEIL

Other related companies as PATRICIA DE SOMERE: FLJESPERS BVBA | PHILIP NEYT | Dog's Toilettage | Orlux NV | E.F.C. CLAIR SOLEIL

PATRICIA DE SOMERE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICIA DE SOMERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01823974609. Het bedrijf PATRICIA DE SOMERE bevindt zich op het adres: KOUTER 69; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in PATRICIA DE SOMERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICIA DE SOMERE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICIA DE SOMERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICIA DE SOMERE, openstaande posities, locatie van PATRICIA DE SOMERE op de kaart.

PATRICIA DE SOMERE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICIA DE SOMERE, company assigned to the tax number BE01823974609. The company PATRICIA DE SOMERE is located at the address: KOUTER 69; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in PATRICIA DE SOMERE were not found.
The main activity of PATRICIA DE SOMERE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICIA DE SOMERE is not available. You also can look at reviews of PATRICIA DE SOMERE, open positions, location of PATRICIA DE SOMERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICIA DE SOMERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICIA DE SOMERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICIA DE SOMERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICIA DE SOMERE, employees, financial statistics.