PASCALE CRUCQ

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PASCALE CRUCQ
Private companiesHealth Services • PASCALE CRUCQ

Contactgegevens PASCALE CRUCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCALE CRUCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCALE CRUCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONS 21; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67341151 (+32-67341151) 67341151 (+32-67341151)

Fax (fax): +32 (12) 796-18-90 +32 (12) 796-18-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCALE CRUCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCALE CRUCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCALE CRUCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCALE CRUCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCALE CRUCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCALE CRUCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCALE CRUCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCALE CRUCQ
Products information PASCALE CRUCQ

BTW identificatienummer (tax): BE05899627685
Ondernemingsnummer: 6171813964
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PASCALE CRUCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCALE CRUCQ
(Get full report from official database of BE for PASCALE CRUCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCALE CRUCQ
Addition kinds of activities for PASCALE CRUCQ

559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
01399900. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services

Werken bij PASCALE CRUCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCALE CRUCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCALE CRUCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCALE CRUCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van PASCALE CRUCQ in sociale netwerken
Look for responds of PASCALE CRUCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCALE CRUCQ. Laat een reactie achter voor PASCALE CRUCQ. PASCALE CRUCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCALE CRUCQ. Leave a respond for PASCALE CRUCQ. PASCALE CRUCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCALE CRUCQ op de google maps. Adres en contacten PASCALE CRUCQ
Location of PASCALE CRUCQ on the google maps. Address and contacts of PASCALE CRUCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCALE CRUCQ PASCALE CRUCQ: De Jonghe M | GLACIER DOMINIQUE | BART DU CHAU | T. LESCAUT | Kwetterhof (Het)

Other related companies as PASCALE CRUCQ: De Jonghe M | GLACIER DOMINIQUE | BART DU CHAU | T. LESCAUT | Kwetterhof (Het)

PASCALE CRUCQ is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCALE CRUCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05899627685. Het bedrijf PASCALE CRUCQ bevindt zich op het adres: RUE DE MONS 21; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in PASCALE CRUCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCALE CRUCQ is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCALE CRUCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCALE CRUCQ, openstaande posities, locatie van PASCALE CRUCQ op de kaart.

PASCALE CRUCQ is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCALE CRUCQ, company assigned to the tax number BE05899627685. The company PASCALE CRUCQ is located at the address: RUE DE MONS 21; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in PASCALE CRUCQ were not found.
The main activity of PASCALE CRUCQ is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCALE CRUCQ is not available. You also can look at reviews of PASCALE CRUCQ, open positions, location of PASCALE CRUCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCALE CRUCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCALE CRUCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCALE CRUCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCALE CRUCQ, employees, financial statistics.