BEDRIJVENCENTER

Contactgegevens BEDRIJVENCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEDRIJVENCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEDRIJVENCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II LAAN 7; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52200241 (+32-52200241) 52200241 (+32-52200241)

Fax (fax): +32 (10) 577-44-91 +32 (10) 577-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEDRIJVENCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEDRIJVENCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEDRIJVENCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEDRIJVENCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEDRIJVENCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEDRIJVENCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEDRIJVENCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEDRIJVENCENTER
Products information BEDRIJVENCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE04987762451
Ondernemingsnummer: 1260925292
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BEDRIJVENCENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bedrijvencentra and kantoordiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEDRIJVENCENTER
(Get full report from official database of BE for BEDRIJVENCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEDRIJVENCENTER
Addition kinds of activities for BEDRIJVENCENTER

501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
23920401. Servetten, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Napkins, fabric and nonwoven: made from purchased materials
27210204. Televisieschema's: uitgeverij en drukwerk | Television schedules: publishing and printing
34239924. Stonecutters 'handgereedschap | Stonecutters' hand tools
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
50529903. Zwavel | Sulfur
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials

Werken bij BEDRIJVENCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEDRIJVENCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEDRIJVENCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEDRIJVENCENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van BEDRIJVENCENTER in sociale netwerken
Look for responds of BEDRIJVENCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEDRIJVENCENTER. Laat een reactie achter voor BEDRIJVENCENTER. BEDRIJVENCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEDRIJVENCENTER. Leave a respond for BEDRIJVENCENTER. BEDRIJVENCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEDRIJVENCENTER op de google maps. Adres en contacten BEDRIJVENCENTER
Location of BEDRIJVENCENTER on the google maps. Address and contacts of BEDRIJVENCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BEDRIJVENCENTER BEDRIJVENCENTER: KRUEGEL AUTO/AUTO KRUGEL | Markthotel | Yummy art direction & design | Laureyns J | L'ASS. LI?GEOISE DU GAZ

Other related companies as BEDRIJVENCENTER: KRUEGEL AUTO/AUTO KRUGEL | Markthotel | Yummy art direction & design | Laureyns J | L'ASS. LI?GEOISE DU GAZ

BEDRIJVENCENTER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEDRIJVENCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04987762451. Het bedrijf BEDRIJVENCENTER bevindt zich op het adres: LEOPOLD II LAAN 7; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bedrijvencentra and kantoordiensten. Producten gemaakt in BEDRIJVENCENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEDRIJVENCENTER is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEDRIJVENCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEDRIJVENCENTER, openstaande posities, locatie van BEDRIJVENCENTER op de kaart.

BEDRIJVENCENTER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEDRIJVENCENTER, company assigned to the tax number BE04987762451. The company BEDRIJVENCENTER is located at the address: LEOPOLD II LAAN 7; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bedrijvencentra and kantoordiensten. Products created in BEDRIJVENCENTER were not found.
The main activity of BEDRIJVENCENTER is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEDRIJVENCENTER is not available. You also can look at reviews of BEDRIJVENCENTER, open positions, location of BEDRIJVENCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEDRIJVENCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEDRIJVENCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEDRIJVENCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEDRIJVENCENTER, employees, financial statistics.