P. CUVELIER

Contactgegevens P. CUVELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. CUVELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. CUVELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27782211 (+32-27782211) 27782211 (+32-27782211)

Fax (fax): +32 (59) 171-54-98 +32 (59) 171-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. CUVELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. CUVELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. CUVELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. CUVELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. CUVELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. CUVELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. CUVELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. CUVELIER
Products information P. CUVELIER

BTW identificatienummer (tax): BE06604675292
Ondernemingsnummer: 4045684814
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in P. CUVELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. CUVELIER
(Get full report from official database of BE for P. CUVELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. CUVELIER
Addition kinds of activities for P. CUVELIER

3645. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
287400. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric

Werken bij P. CUVELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. CUVELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. CUVELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. CUVELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

Zoek naar antwoorden van P. CUVELIER in sociale netwerken
Look for responds of P. CUVELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. CUVELIER. Laat een reactie achter voor P. CUVELIER. P. CUVELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. CUVELIER. Leave a respond for P. CUVELIER. P. CUVELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. CUVELIER op de google maps. Adres en contacten P. CUVELIER
Location of P. CUVELIER on the google maps. Address and contacts of P. CUVELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come P. CUVELIER P. CUVELIER: COIFFURE MARTINE | IMMO SWARTENBROECKX | UITGEVERIJ EDIBELUX | R. QUINET | ABG Consulting

Other related companies as P. CUVELIER: COIFFURE MARTINE | IMMO SWARTENBROECKX | UITGEVERIJ EDIBELUX | R. QUINET | ABG Consulting

P. CUVELIER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. CUVELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06604675292. Het bedrijf P. CUVELIER bevindt zich op het adres: TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in P. CUVELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. CUVELIER is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. CUVELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. CUVELIER, openstaande posities, locatie van P. CUVELIER op de kaart.

P. CUVELIER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. CUVELIER, company assigned to the tax number BE06604675292. The company P. CUVELIER is located at the address: TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in P. CUVELIER were not found.
The main activity of P. CUVELIER is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P. CUVELIER is not available. You also can look at reviews of P. CUVELIER, open positions, location of P. CUVELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. CUVELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. CUVELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. CUVELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. CUVELIER, employees, financial statistics.