L'ARTISAN

Contactgegevens L'ARTISAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ARTISAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ARTISAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DES THةODOSIENS 92BA; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67340114 (+32-67340114) 67340114 (+32-67340114)

Fax (fax): +32 (58) 737-77-97 +32 (58) 737-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ARTISAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ARTISAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ARTISAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ARTISAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ARTISAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ARTISAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ARTISAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ARTISAN
Products information L'ARTISAN

BTW identificatienummer (tax): BE03886657714
Ondernemingsnummer: 4588409423
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in L'ARTISAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bedrijfscatering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ARTISAN
(Get full report from official database of BE for L'ARTISAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ARTISAN
Addition kinds of activities for L'ARTISAN

354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
24119900. Logging, nec | Logging, nec
27590503. Uitnodigingen: drukwerk, nsk | Invitations: printing, nsk
32950209. Kaolien, gemalen of anderszins behandeld | Kaolin, ground or otherwise treated

Werken bij L'ARTISAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ARTISAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ARTISAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ARTISAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van L'ARTISAN in sociale netwerken
Look for responds of L'ARTISAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ARTISAN. Laat een reactie achter voor L'ARTISAN. L'ARTISAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ARTISAN. Leave a respond for L'ARTISAN. L'ARTISAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ARTISAN op de google maps. Adres en contacten L'ARTISAN
Location of L'ARTISAN on the google maps. Address and contacts of L'ARTISAN

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ARTISAN L'ARTISAN: SALON VICKY | AU DUC D'ARENBERG | JUWELIERSZAAK DUPREZ | ERIK MOERENHOUT | GARAGE KISSER

Other related companies as L'ARTISAN: SALON VICKY | AU DUC D'ARENBERG | JUWELIERSZAAK DUPREZ | ERIK MOERENHOUT | GARAGE KISSER

L'ARTISAN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ARTISAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03886657714. Het bedrijf L'ARTISAN bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DES THةODOSIENS 92BA; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bedrijfscatering. Producten gemaakt in L'ARTISAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'ARTISAN is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ARTISAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ARTISAN, openstaande posities, locatie van L'ARTISAN op de kaart.

L'ARTISAN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ARTISAN, company assigned to the tax number BE03886657714. The company L'ARTISAN is located at the address: CHAUSSةE DES THةODOSIENS 92BA; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bedrijfscatering. Products created in L'ARTISAN were not found.
The main activity of L'ARTISAN is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ARTISAN is not available. You also can look at reviews of L'ARTISAN, open positions, location of L'ARTISAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ARTISAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ARTISAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ARTISAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ARTISAN, employees, financial statistics.