N. COLIN

Contactgegevens N. COLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N. COLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

N. COLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENBOS 32; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26476300 (+32-26476300) 26476300 (+32-26476300)

Fax (fax): +32 (86) 606-54-58 +32 (86) 606-54-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N. COLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N. COLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N. COLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N. COLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N. COLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N. COLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N. COLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N. COLIN
Products information N. COLIN

BTW identificatienummer (tax): BE03611999511
Ondernemingsnummer: 4410430908
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in N. COLIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N. COLIN
(Get full report from official database of BE for N. COLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor N. COLIN
Addition kinds of activities for N. COLIN

395199. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
965100. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
07210401. Citrus grove teelt diensten | Citrus grove cultivation services
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
28610000. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
86610115. Bisschoppelijke kerk | Episcopal church

Werken bij N. COLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N. COLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N. COLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N. COLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van N. COLIN in sociale netwerken
Look for responds of N. COLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor N. COLIN. Laat een reactie achter voor N. COLIN. N. COLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N. COLIN. Leave a respond for N. COLIN. N. COLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N. COLIN op de google maps. Adres en contacten N. COLIN
Location of N. COLIN on the google maps. Address and contacts of N. COLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come N. COLIN N. COLIN: NEW TONUS GYM | LIGHT PRODUCTIONS | EUROPEAN RENTAL SYSTEMS | MICHEL THIBEAU | FORMA

Other related companies as N. COLIN: NEW TONUS GYM | LIGHT PRODUCTIONS | EUROPEAN RENTAL SYSTEMS | MICHEL THIBEAU | FORMA

N. COLIN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is N. COLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03611999511. Het bedrijf N. COLIN bevindt zich op het adres: TENBOS 32; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in N. COLIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N. COLIN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N. COLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N. COLIN, openstaande posities, locatie van N. COLIN op de kaart.

N. COLIN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is N. COLIN, company assigned to the tax number BE03611999511. The company N. COLIN is located at the address: TENBOS 32; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in N. COLIN were not found.
The main activity of N. COLIN is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of N. COLIN is not available. You also can look at reviews of N. COLIN, open positions, location of N. COLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over N. COLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N. COLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N. COLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N. COLIN, employees, financial statistics.