MURIEL LEISER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • MURIEL LEISER

Contactgegevens MURIEL LEISER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MURIEL LEISER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MURIEL LEISER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MESSIDORLAAN 312; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23436040 (+32-23436040) 23436040 (+32-23436040)

Fax (fax): +32 (63) 403-95-57 +32 (63) 403-95-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MURIEL LEISER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MURIEL LEISER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MURIEL LEISER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MURIEL LEISER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MURIEL LEISER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MURIEL LEISER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MURIEL LEISER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MURIEL LEISER
Products information MURIEL LEISER

BTW identificatienummer (tax): BE02907775878
Ondernemingsnummer: 2190093994
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MURIEL LEISER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MURIEL LEISER
(Get full report from official database of BE for MURIEL LEISER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MURIEL LEISER
Addition kinds of activities for MURIEL LEISER

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
308901. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
792901. Muzikale entertainers | Musical entertainers
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
33650101. Kook- / keukengerei, gegoten aluminium | Cooking/kitchen utensils, cast aluminum
35490101. Teken banken | Draw benches
38260303. Vochtanalysatoren | Moisture analyzers
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school

Werken bij MURIEL LEISER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MURIEL LEISER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MURIEL LEISER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MURIEL LEISER. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van MURIEL LEISER in sociale netwerken
Look for responds of MURIEL LEISER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MURIEL LEISER. Laat een reactie achter voor MURIEL LEISER. MURIEL LEISER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MURIEL LEISER. Leave a respond for MURIEL LEISER. MURIEL LEISER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MURIEL LEISER op de google maps. Adres en contacten MURIEL LEISER
Location of MURIEL LEISER on the google maps. Address and contacts of MURIEL LEISER

Andere gerelateerde bedrijven als come MURIEL LEISER MURIEL LEISER: Groepspraktijk | EXPRESS | DAMESHANDBALKLUB OVERPELT | CASA BLANCA | Paletten De Backer NV

Other related companies as MURIEL LEISER: Groepspraktijk | EXPRESS | DAMESHANDBALKLUB OVERPELT | CASA BLANCA | Paletten De Backer NV

MURIEL LEISER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MURIEL LEISER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02907775878. Het bedrijf MURIEL LEISER bevindt zich op het adres: MESSIDORLAAN 312; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in MURIEL LEISER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MURIEL LEISER is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MURIEL LEISER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MURIEL LEISER, openstaande posities, locatie van MURIEL LEISER op de kaart.

MURIEL LEISER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MURIEL LEISER, company assigned to the tax number BE02907775878. The company MURIEL LEISER is located at the address: MESSIDORLAAN 312; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in MURIEL LEISER were not found.
The main activity of MURIEL LEISER is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MURIEL LEISER is not available. You also can look at reviews of MURIEL LEISER, open positions, location of MURIEL LEISER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MURIEL LEISER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MURIEL LEISER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MURIEL LEISER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MURIEL LEISER, employees, financial statistics.