MOEYKENS & DE LOOSE

Contactgegevens MOEYKENS & DE LOOSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOEYKENS & DE LOOSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOEYKENS & DE LOOSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUIENBROEKLAAN 33; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50353062 (+32-50353062) 50353062 (+32-50353062)

Fax (fax): +32 (61) 387-59-58 +32 (61) 387-59-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOEYKENS & DE LOOSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOEYKENS & DE LOOSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOEYKENS & DE LOOSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOEYKENS & DE LOOSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOEYKENS & DE LOOSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOEYKENS & DE LOOSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOEYKENS & DE LOOSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOEYKENS & DE LOOSE
Products information MOEYKENS & DE LOOSE

BTW identificatienummer (tax): BE05549163818
Ondernemingsnummer: 9868713378
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MOEYKENS & DE LOOSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOEYKENS & DE LOOSE
(Get full report from official database of BE for MOEYKENS & DE LOOSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOEYKENS & DE LOOSE
Addition kinds of activities for MOEYKENS & DE LOOSE

027902. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
22820300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
35780101. Boekhoudmachines, operator-tempo | Accounting machines, operator-paced
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec

Werken bij MOEYKENS & DE LOOSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOEYKENS & DE LOOSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOEYKENS & DE LOOSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOEYKENS & DE LOOSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van MOEYKENS & DE LOOSE in sociale netwerken
Look for responds of MOEYKENS & DE LOOSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOEYKENS & DE LOOSE. Laat een reactie achter voor MOEYKENS & DE LOOSE. MOEYKENS & DE LOOSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOEYKENS & DE LOOSE. Leave a respond for MOEYKENS & DE LOOSE. MOEYKENS & DE LOOSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOEYKENS & DE LOOSE op de google maps. Adres en contacten MOEYKENS & DE LOOSE
Location of MOEYKENS & DE LOOSE on the google maps. Address and contacts of MOEYKENS & DE LOOSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOEYKENS & DE LOOSE MOEYKENS & DE LOOSE: AVE Vanhamme & Co SPRL | Dessy F | Dog Shop | Bouchar Stéphanie | MARC EISENHUTH

Other related companies as MOEYKENS & DE LOOSE: AVE Vanhamme & Co SPRL | Dessy F | Dog Shop | Bouchar Stéphanie | MARC EISENHUTH

MOEYKENS & DE LOOSE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOEYKENS & DE LOOSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05549163818. Het bedrijf MOEYKENS & DE LOOSE bevindt zich op het adres: PUIENBROEKLAAN 33; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in MOEYKENS & DE LOOSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOEYKENS & DE LOOSE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOEYKENS & DE LOOSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOEYKENS & DE LOOSE, openstaande posities, locatie van MOEYKENS & DE LOOSE op de kaart.

MOEYKENS & DE LOOSE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOEYKENS & DE LOOSE, company assigned to the tax number BE05549163818. The company MOEYKENS & DE LOOSE is located at the address: PUIENBROEKLAAN 33; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in MOEYKENS & DE LOOSE were not found.
The main activity of MOEYKENS & DE LOOSE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOEYKENS & DE LOOSE is not available. You also can look at reviews of MOEYKENS & DE LOOSE, open positions, location of MOEYKENS & DE LOOSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOEYKENS & DE LOOSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOEYKENS & DE LOOSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOEYKENS & DE LOOSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOEYKENS & DE LOOSE, employees, financial statistics.