MIEKE VUYLSTEKE

Contactgegevens MIEKE VUYLSTEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIEKE VUYLSTEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIEKE VUYLSTEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOETHALSPLAATS 2; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488123 (+32-51488123) 51488123 (+32-51488123)

Fax (fax): +32 (61) 731-12-64 +32 (61) 731-12-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIEKE VUYLSTEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIEKE VUYLSTEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIEKE VUYLSTEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIEKE VUYLSTEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIEKE VUYLSTEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIEKE VUYLSTEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIEKE VUYLSTEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIEKE VUYLSTEKE
Products information MIEKE VUYLSTEKE

BTW identificatienummer (tax): BE08523162841
Ondernemingsnummer: 9023864746
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MIEKE VUYLSTEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIEKE VUYLSTEKE
(Get full report from official database of BE for MIEKE VUYLSTEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIEKE VUYLSTEKE
Addition kinds of activities for MIEKE VUYLSTEKE

07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
17420203. Isolatie, gebouwen | Insulation, buildings
17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
20330310. Vruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruits: packaged in cans, jars, etc.
20480110. Gerolde haver, bereid als diervoeder | Rolled oats, prepared as animal feed
32970201. Cement vuurvaste materialen, nonclay | Cement refractories, nonclay
36990502. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems

Werken bij MIEKE VUYLSTEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIEKE VUYLSTEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIEKE VUYLSTEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIEKE VUYLSTEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

Zoek naar antwoorden van MIEKE VUYLSTEKE in sociale netwerken
Look for responds of MIEKE VUYLSTEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIEKE VUYLSTEKE. Laat een reactie achter voor MIEKE VUYLSTEKE. MIEKE VUYLSTEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIEKE VUYLSTEKE. Leave a respond for MIEKE VUYLSTEKE. MIEKE VUYLSTEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIEKE VUYLSTEKE op de google maps. Adres en contacten MIEKE VUYLSTEKE
Location of MIEKE VUYLSTEKE on the google maps. Address and contacts of MIEKE VUYLSTEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIEKE VUYLSTEKE MIEKE VUYLSTEKE: DELPLANCKE | Van Den Bussche | de Ghellinck P | Trésignies | Palmieri (Ets)

Other related companies as MIEKE VUYLSTEKE: DELPLANCKE | Van Den Bussche | de Ghellinck P | Trésignies | Palmieri (Ets)

MIEKE VUYLSTEKE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIEKE VUYLSTEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08523162841. Het bedrijf MIEKE VUYLSTEKE bevindt zich op het adres: GOETHALSPLAATS 2; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in MIEKE VUYLSTEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIEKE VUYLSTEKE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIEKE VUYLSTEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIEKE VUYLSTEKE, openstaande posities, locatie van MIEKE VUYLSTEKE op de kaart.

MIEKE VUYLSTEKE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIEKE VUYLSTEKE, company assigned to the tax number BE08523162841. The company MIEKE VUYLSTEKE is located at the address: GOETHALSPLAATS 2; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in MIEKE VUYLSTEKE were not found.
The main activity of MIEKE VUYLSTEKE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIEKE VUYLSTEKE is not available. You also can look at reviews of MIEKE VUYLSTEKE, open positions, location of MIEKE VUYLSTEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIEKE VUYLSTEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIEKE VUYLSTEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIEKE VUYLSTEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIEKE VUYLSTEKE, employees, financial statistics.