MICHEL KAISER

Contactgegevens MICHEL KAISER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL KAISER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL KAISER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 390B12; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26392720 (+32-26392720) 26392720 (+32-26392720)

Fax (fax): +32 (82) 666-23-11 +32 (82) 666-23-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL KAISER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL KAISER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL KAISER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL KAISER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL KAISER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL KAISER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL KAISER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL KAISER
Products information MICHEL KAISER

BTW identificatienummer (tax): BE04919647216
Ondernemingsnummer: 9568786621
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MICHEL KAISER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL KAISER
(Get full report from official database of BE for MICHEL KAISER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL KAISER
Addition kinds of activities for MICHEL KAISER

301103. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
571904. Venster meubilair | Window furnishings
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau

Werken bij MICHEL KAISER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL KAISER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL KAISER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL KAISER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van MICHEL KAISER in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL KAISER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL KAISER. Laat een reactie achter voor MICHEL KAISER. MICHEL KAISER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL KAISER. Leave a respond for MICHEL KAISER. MICHEL KAISER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL KAISER op de google maps. Adres en contacten MICHEL KAISER
Location of MICHEL KAISER on the google maps. Address and contacts of MICHEL KAISER

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL KAISER MICHEL KAISER: LAIKA HONDENKAPSALON | LEMMENS BVBA | ROCKY DOCKY | Egilabo NV | SONJA HAESENDONCK

Other related companies as MICHEL KAISER: LAIKA HONDENKAPSALON | LEMMENS BVBA | ROCKY DOCKY | Egilabo NV | SONJA HAESENDONCK

MICHEL KAISER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL KAISER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919647216. Het bedrijf MICHEL KAISER bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 390B12; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in MICHEL KAISER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL KAISER is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL KAISER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL KAISER, openstaande posities, locatie van MICHEL KAISER op de kaart.

MICHEL KAISER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL KAISER, company assigned to the tax number BE04919647216. The company MICHEL KAISER is located at the address: LOUIZALAAN 390B12; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in MICHEL KAISER were not found.
The main activity of MICHEL KAISER is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL KAISER is not available. You also can look at reviews of MICHEL KAISER, open positions, location of MICHEL KAISER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL KAISER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL KAISER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL KAISER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL KAISER, employees, financial statistics.