MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR

Contactgegevens MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEEKERKENSTRAAT 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22868020 (+32-22868020) 22868020 (+32-22868020)

Fax (fax): +32 (16) 116-24-41 +32 (16) 116-24-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR
Products information MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR

BTW identificatienummer (tax): BE09231781005
Ondernemingsnummer: 6063049316
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR
(Get full report from official database of BE for MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR
Addition kinds of activities for MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
30830000. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
35520212. Shuttles voor textiel weven | Shuttles for textile weaving
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist
86610103. Baptisten kerk | Baptist church

Werken bij MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

Zoek naar antwoorden van MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. Laat een reactie achter voor MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. Leave a respond for MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR. MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR op de google maps. Adres en contacten MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR
Location of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR on the google maps. Address and contacts of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR: L'AVENIR NV-VERHAEGHE R & P | AAD Elektro | A. LEJOUR | Taverne des Guillemins | Mannaerts G-Opdebeeck H

Other related companies as MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR: L'AVENIR NV-VERHAEGHE R & P | AAD Elektro | A. LEJOUR | Taverne des Guillemins | Mannaerts G-Opdebeeck H

MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09231781005. Het bedrijf MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR bevindt zich op het adres: TWEEKERKENSTRAAT 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, openstaande posities, locatie van MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR op de kaart.

MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, company assigned to the tax number BE09231781005. The company MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR is located at the address: TWEEKERKENSTRAAT 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR were not found.
The main activity of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR is not available. You also can look at reviews of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, open positions, location of MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-CHRISTINE BONNAMOUR, employees, financial statistics.