SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO
Private companiesChemicals and Allied Products • SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO

Contactgegevens SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 12; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14634186 (+32-14634186) 14634186 (+32-14634186)

Fax (fax): +32 (69) 771-93-93 +32 (69) 771-93-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO
Products information SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO

BTW identificatienummer (tax): BE05159423828
Ondernemingsnummer: 4747161865
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO

478500. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
25190205. Reed meubels: opgevuld of vlak | Reed furniture: padded or plain
25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
28699909. Chloraal | Chloral
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic

Werken bij SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. Leave a respond for SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO. SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO
Location of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO: Comafrit | LUDO BRANTZ | Roms茅e Nicole | PHOTOS SANSPOUX | Antwerp British School

Other related companies as SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO: Comafrit | LUDO BRANTZ | Roms茅e Nicole | PHOTOS SANSPOUX | Antwerp British School

SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159423828. Het bedrijf SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 12; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO op de kaart.

SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, company assigned to the tax number BE05159423828. The company SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 12; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO were not found.
The main activity of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, open positions, location of SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSSTUDIO MINNEBOO, employees, financial statistics.