SCHOONHEIDSSALON MARTINE

Contactgegevens SCHOONHEIDSSALON MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSSALON MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSSALON MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRWEG 59; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51202759 (+32-51202759) 51202759 (+32-51202759)

Fax (fax): +32 (61) 913-83-15 +32 (61) 913-83-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSSALON MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSSALON MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSSALON MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSSALON MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSSALON MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSSALON MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSSALON MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSSALON MARTINE
Products information SCHOONHEIDSSALON MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE04303588867
Ondernemingsnummer: 1276580810
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SCHOONHEIDSSALON MARTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSSALON MARTINE
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSSALON MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSSALON MARTINE
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSSALON MARTINE

0271. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
36799907. Hermetische afdichtingen, voor elektronische apparatuur | Hermetic seals, for electronic equipment
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association

Werken bij SCHOONHEIDSSALON MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSSALON MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSSALON MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSSALON MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSSALON MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSSALON MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSSALON MARTINE. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSSALON MARTINE. SCHOONHEIDSSALON MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSSALON MARTINE. Leave a respond for SCHOONHEIDSSALON MARTINE. SCHOONHEIDSSALON MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSSALON MARTINE op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSSALON MARTINE
Location of SCHOONHEIDSSALON MARTINE on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSSALON MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSSALON MARTINE SCHOONHEIDSSALON MARTINE: Baeke J | Engels F | BRIDGE CLUB U.T.D. | D. NEEFS | MECALUCK

Other related companies as SCHOONHEIDSSALON MARTINE: Baeke J | Engels F | BRIDGE CLUB U.T.D. | D. NEEFS | MECALUCK

SCHOONHEIDSSALON MARTINE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSSALON MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303588867. Het bedrijf SCHOONHEIDSSALON MARTINE bevindt zich op het adres: HEIRWEG 59; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in SCHOONHEIDSSALON MARTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSSALON MARTINE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSSALON MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSSALON MARTINE, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSSALON MARTINE op de kaart.

SCHOONHEIDSSALON MARTINE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSSALON MARTINE, company assigned to the tax number BE04303588867. The company SCHOONHEIDSSALON MARTINE is located at the address: HEIRWEG 59; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in SCHOONHEIDSSALON MARTINE were not found.
The main activity of SCHOONHEIDSSALON MARTINE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSSALON MARTINE is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSSALON MARTINE, open positions, location of SCHOONHEIDSSALON MARTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSSALON MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSSALON MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSSALON MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSSALON MARTINE, employees, financial statistics.