HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA
Private companiesAgricultural Services • HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA

Contactgegevens HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Mayavaux 12 6870 Saint-Hubert - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-61-61-17-25 32-61-61-17-25

Fax (fax): 32-61-61-17-02 32-61-61-17-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA
Products information HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA

BTW identificatienummer (tax): BE06125396728
Ondernemingsnummer: 3240112304
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical and magnetic insulation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA
(Get full report from official database of BE for HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA
Addition kinds of activities for HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA

17439902. Mozaïekwerk | Mosaic work
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
33559901. Slakken, aluminium | Slugs, aluminum
35420200. Persmachines | Pressing machines
51370500. Kinderartikelen | Children's goods
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA in sociale netwerken
Look for responds of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. Laat een reactie achter voor HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. Leave a respond for HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA. HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA op de google maps. Adres en contacten HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA
Location of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA on the google maps. Address and contacts of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA: Bie-Bip | CALLEBAUT | JOZEF SUYS | LECHAT J. | P?TISSERIE HENNEGHIEN

Other related companies as HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA: Bie-Bip | CALLEBAUT | JOZEF SUYS | LECHAT J. | P?TISSERIE HENNEGHIEN

HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06125396728. Het bedrijf HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA bevindt zich op het adres: Rue De Mayavaux 12 6870 Saint-Hubert - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electrical and magnetic insulation. Producten gemaakt in HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, openstaande posities, locatie van HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA op de kaart.

HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, company assigned to the tax number BE06125396728. The company HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA is located at the address: Rue De Mayavaux 12 6870 Saint-Hubert - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electrical and magnetic insulation. Products created in HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA were not found.
The main activity of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA is not available. You also can look at reviews of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, open positions, location of HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENNEAUX FRÈRES ENTR.GEN.ELEC. SA, employees, financial statistics.