KATJA VANDOREN

Contactgegevens KATJA VANDOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATJA VANDOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATJA VANDOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOIERWEG 33; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89503068 (+32-89503068) 89503068 (+32-89503068)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATJA VANDOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATJA VANDOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATJA VANDOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATJA VANDOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATJA VANDOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATJA VANDOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATJA VANDOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATJA VANDOREN
Products information KATJA VANDOREN

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in KATJA VANDOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATJA VANDOREN
(Get full report from official database of BE for KATJA VANDOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATJA VANDOREN
Addition kinds of activities for KATJA VANDOREN

962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
22990103. Haar, gekruld: voor stoffering, kussen en quiltvulling | Hair, curled: for upholstery, pillow, and quilt filling
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils

Werken bij KATJA VANDOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATJA VANDOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATJA VANDOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATJA VANDOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van KATJA VANDOREN in sociale netwerken
Look for responds of KATJA VANDOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATJA VANDOREN. Laat een reactie achter voor KATJA VANDOREN. KATJA VANDOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATJA VANDOREN. Leave a respond for KATJA VANDOREN. KATJA VANDOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATJA VANDOREN op de google maps. Adres en contacten KATJA VANDOREN
Location of KATJA VANDOREN on the google maps. Address and contacts of KATJA VANDOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come KATJA VANDOREN KATJA VANDOREN: LAMBEAU | ROLAND DENAYER | ALLART & FILS SPRL | BUREAU CALLEBERT | CARLOS DE PAUW

Other related companies as KATJA VANDOREN: LAMBEAU | ROLAND DENAYER | ALLART & FILS SPRL | BUREAU CALLEBERT | CARLOS DE PAUW

KATJA VANDOREN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATJA VANDOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf KATJA VANDOREN bevindt zich op het adres: ROOIERWEG 33; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in KATJA VANDOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATJA VANDOREN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATJA VANDOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATJA VANDOREN, openstaande posities, locatie van KATJA VANDOREN op de kaart.

KATJA VANDOREN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATJA VANDOREN, company assigned to the tax number BE08681915283. The company KATJA VANDOREN is located at the address: ROOIERWEG 33; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in KATJA VANDOREN were not found.
The main activity of KATJA VANDOREN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KATJA VANDOREN is not available. You also can look at reviews of KATJA VANDOREN, open positions, location of KATJA VANDOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATJA VANDOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATJA VANDOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATJA VANDOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATJA VANDOREN, employees, financial statistics.