KATIA VAN SCHOOR

Contactgegevens KATIA VAN SCHOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATIA VAN SCHOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATIA VAN SCHOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOOPSTRAAT 1B9; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32312094 32312094

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATIA VAN SCHOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATIA VAN SCHOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATIA VAN SCHOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATIA VAN SCHOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATIA VAN SCHOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATIA VAN SCHOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATIA VAN SCHOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATIA VAN SCHOOR
Products information KATIA VAN SCHOOR

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in KATIA VAN SCHOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATIA VAN SCHOOR
(Get full report from official database of BE for KATIA VAN SCHOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATIA VAN SCHOOR
Addition kinds of activities for KATIA VAN SCHOOR

415100. Schoolbussen | School buses
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
20489909. Vis eten | Fish food
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies

Werken bij KATIA VAN SCHOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATIA VAN SCHOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATIA VAN SCHOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATIA VAN SCHOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van KATIA VAN SCHOOR in sociale netwerken
Look for responds of KATIA VAN SCHOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATIA VAN SCHOOR. Laat een reactie achter voor KATIA VAN SCHOOR. KATIA VAN SCHOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATIA VAN SCHOOR. Leave a respond for KATIA VAN SCHOOR. KATIA VAN SCHOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATIA VAN SCHOOR op de google maps. Adres en contacten KATIA VAN SCHOOR
Location of KATIA VAN SCHOOR on the google maps. Address and contacts of KATIA VAN SCHOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come KATIA VAN SCHOOR KATIA VAN SCHOOR: FRANCOISE HENRY DE FRAHAN | Fortissimo BVBA | De Baenwinning | HUIS PARIS VIENNE | GARAGE GODERIS J

Other related companies as KATIA VAN SCHOOR: FRANCOISE HENRY DE FRAHAN | Fortissimo BVBA | De Baenwinning | HUIS PARIS VIENNE | GARAGE GODERIS J

KATIA VAN SCHOOR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATIA VAN SCHOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf KATIA VAN SCHOOR bevindt zich op het adres: STOOPSTRAAT 1B9; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in KATIA VAN SCHOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATIA VAN SCHOOR is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATIA VAN SCHOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATIA VAN SCHOOR, openstaande posities, locatie van KATIA VAN SCHOOR op de kaart.

KATIA VAN SCHOOR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATIA VAN SCHOOR, company assigned to the tax number BE06072662353. The company KATIA VAN SCHOOR is located at the address: STOOPSTRAAT 1B9; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in KATIA VAN SCHOOR were not found.
The main activity of KATIA VAN SCHOOR is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KATIA VAN SCHOOR is not available. You also can look at reviews of KATIA VAN SCHOOR, open positions, location of KATIA VAN SCHOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATIA VAN SCHOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATIA VAN SCHOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATIA VAN SCHOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATIA VAN SCHOOR, employees, financial statistics.