KATHLEEN RENARD

Contactgegevens KATHLEEN RENARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATHLEEN RENARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATHLEEN RENARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUVERNEUR ROPPESINGEL 131; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11281500 (+32-11281500) 11281500 (+32-11281500)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATHLEEN RENARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATHLEEN RENARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATHLEEN RENARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATHLEEN RENARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATHLEEN RENARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATHLEEN RENARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATHLEEN RENARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATHLEEN RENARD
Products information KATHLEEN RENARD

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in KATHLEEN RENARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATHLEEN RENARD
(Get full report from official database of BE for KATHLEEN RENARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATHLEEN RENARD
Addition kinds of activities for KATHLEEN RENARD

4173. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
289200. explosieven | Explosives
379299. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
23390306. Rijgewoonten: vrouwen, missen 'en junioren' | Riding habits: women's, misses', and juniors'
26750301. Kant, papier, matrijs: gemaakt van gekochte materialen | Lace, paper, die-cut: made from purchased materials
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij KATHLEEN RENARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATHLEEN RENARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATHLEEN RENARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATHLEEN RENARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van KATHLEEN RENARD in sociale netwerken
Look for responds of KATHLEEN RENARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATHLEEN RENARD. Laat een reactie achter voor KATHLEEN RENARD. KATHLEEN RENARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATHLEEN RENARD. Leave a respond for KATHLEEN RENARD. KATHLEEN RENARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATHLEEN RENARD op de google maps. Adres en contacten KATHLEEN RENARD
Location of KATHLEEN RENARD on the google maps. Address and contacts of KATHLEEN RENARD

Andere gerelateerde bedrijven als come KATHLEEN RENARD KATHLEEN RENARD: PELE | VANDEVELDE | ODYSSEA | I T B EXPORT | HOTEL de VILLE (L')

Other related companies as KATHLEEN RENARD: PELE | VANDEVELDE | ODYSSEA | I T B EXPORT | HOTEL de VILLE (L')

KATHLEEN RENARD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATHLEEN RENARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf KATHLEEN RENARD bevindt zich op het adres: GOUVERNEUR ROPPESINGEL 131; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in KATHLEEN RENARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATHLEEN RENARD is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATHLEEN RENARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATHLEEN RENARD, openstaande posities, locatie van KATHLEEN RENARD op de kaart.

KATHLEEN RENARD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATHLEEN RENARD, company assigned to the tax number BE07865631103. The company KATHLEEN RENARD is located at the address: GOUVERNEUR ROPPESINGEL 131; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in KATHLEEN RENARD were not found.
The main activity of KATHLEEN RENARD is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KATHLEEN RENARD is not available. You also can look at reviews of KATHLEEN RENARD, open positions, location of KATHLEEN RENARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATHLEEN RENARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATHLEEN RENARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATHLEEN RENARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATHLEEN RENARD, employees, financial statistics.