K. VAN DEN BROECK

Contactgegevens K. VAN DEN BROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. VAN DEN BROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. VAN DEN BROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27782211 (+32-27782211) 27782211 (+32-27782211)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. VAN DEN BROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. VAN DEN BROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. VAN DEN BROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. VAN DEN BROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. VAN DEN BROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. VAN DEN BROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. VAN DEN BROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. VAN DEN BROECK
Products information K. VAN DEN BROECK

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in K. VAN DEN BROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. VAN DEN BROECK
(Get full report from official database of BE for K. VAN DEN BROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. VAN DEN BROECK
Addition kinds of activities for K. VAN DEN BROECK

3586. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
384200. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
444901. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
80110505. Ore, neus en keel specialist: arts / chirurg | Ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij K. VAN DEN BROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. VAN DEN BROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. VAN DEN BROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. VAN DEN BROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van K. VAN DEN BROECK in sociale netwerken
Look for responds of K. VAN DEN BROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. VAN DEN BROECK. Laat een reactie achter voor K. VAN DEN BROECK. K. VAN DEN BROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. VAN DEN BROECK. Leave a respond for K. VAN DEN BROECK. K. VAN DEN BROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. VAN DEN BROECK op de google maps. Adres en contacten K. VAN DEN BROECK
Location of K. VAN DEN BROECK on the google maps. Address and contacts of K. VAN DEN BROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come K. VAN DEN BROECK K. VAN DEN BROECK: Adam-Demortier | JOSSE DIRKX | JACKY VANDEN BRANDE | GERARD BEAUFAYS | JEFFREY SLAGLE

Other related companies as K. VAN DEN BROECK: Adam-Demortier | JOSSE DIRKX | JACKY VANDEN BRANDE | GERARD BEAUFAYS | JEFFREY SLAGLE

K. VAN DEN BROECK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. VAN DEN BROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf K. VAN DEN BROECK bevindt zich op het adres: TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in K. VAN DEN BROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K. VAN DEN BROECK is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. VAN DEN BROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. VAN DEN BROECK, openstaande posities, locatie van K. VAN DEN BROECK op de kaart.

K. VAN DEN BROECK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. VAN DEN BROECK, company assigned to the tax number BE01141174316. The company K. VAN DEN BROECK is located at the address: TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in K. VAN DEN BROECK were not found.
The main activity of K. VAN DEN BROECK is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K. VAN DEN BROECK is not available. You also can look at reviews of K. VAN DEN BROECK, open positions, location of K. VAN DEN BROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. VAN DEN BROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. VAN DEN BROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. VAN DEN BROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. VAN DEN BROECK, employees, financial statistics.