JOSEPH LECLERCQ

Particuliere bedrijvenLegale diensten • JOSEPH LECLERCQ
Private companiesLegal Services • JOSEPH LECLERCQ

Contactgegevens JOSEPH LECLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH LECLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH LECLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E COLONEL JOSET 55; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43772760 (+32-43772760) 43772760 (+32-43772760)

Fax (fax): +32 (14) 748-59-15 +32 (14) 748-59-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH LECLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH LECLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH LECLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH LECLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH LECLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH LECLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH LECLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH LECLERCQ
Products information JOSEPH LECLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE02151092529
Ondernemingsnummer: 6694763183
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JOSEPH LECLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH LECLERCQ
(Get full report from official database of BE for JOSEPH LECLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH LECLERCQ
Addition kinds of activities for JOSEPH LECLERCQ

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
382606. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
599913. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
20449906. Hoofd rijst | Head rice
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)

Werken bij JOSEPH LECLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH LECLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH LECLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH LECLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van JOSEPH LECLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH LECLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH LECLERCQ. Laat een reactie achter voor JOSEPH LECLERCQ. JOSEPH LECLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH LECLERCQ. Leave a respond for JOSEPH LECLERCQ. JOSEPH LECLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH LECLERCQ op de google maps. Adres en contacten JOSEPH LECLERCQ
Location of JOSEPH LECLERCQ on the google maps. Address and contacts of JOSEPH LECLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH LECLERCQ JOSEPH LECLERCQ: KBC | FRANKY VERGAUWEN | MARIE-THةRبSE DE DOBBELEER | DCS ELECTRONICS | FRITUUR NOELLA

Other related companies as JOSEPH LECLERCQ: KBC | FRANKY VERGAUWEN | MARIE-THةRبSE DE DOBBELEER | DCS ELECTRONICS | FRITUUR NOELLA

JOSEPH LECLERCQ is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH LECLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151092529. Het bedrijf JOSEPH LECLERCQ bevindt zich op het adres: CHAUSS?E COLONEL JOSET 55; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 622,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in JOSEPH LECLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH LECLERCQ is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH LECLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH LECLERCQ, openstaande posities, locatie van JOSEPH LECLERCQ op de kaart.

JOSEPH LECLERCQ is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH LECLERCQ, company assigned to the tax number BE02151092529. The company JOSEPH LECLERCQ is located at the address: CHAUSS?E COLONEL JOSET 55; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 622,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in JOSEPH LECLERCQ were not found.
The main activity of JOSEPH LECLERCQ is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH LECLERCQ is not available. You also can look at reviews of JOSEPH LECLERCQ, open positions, location of JOSEPH LECLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH LECLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH LECLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH LECLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH LECLERCQ, employees, financial statistics.