JOHAN VANDER STICHELE

Contactgegevens JOHAN VANDER STICHELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN VANDER STICHELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN VANDER STICHELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERKOUTER 12; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92337997 (+32-92337997) 92337997 (+32-92337997)

Fax (fax): +32 (87) 247-73-30 +32 (87) 247-73-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN VANDER STICHELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN VANDER STICHELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN VANDER STICHELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN VANDER STICHELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN VANDER STICHELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN VANDER STICHELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN VANDER STICHELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN VANDER STICHELE
Products information JOHAN VANDER STICHELE

BTW identificatienummer (tax): BE04918273925
Ondernemingsnummer: 7812896728
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JOHAN VANDER STICHELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN VANDER STICHELE
(Get full report from official database of BE for JOHAN VANDER STICHELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN VANDER STICHELE
Addition kinds of activities for JOHAN VANDER STICHELE

208399. Malt, nec | Malt, nec
835199. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
36710206. Electron buizen, zendend | Electron tubes, transmitting
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws
39650201. Haarspelden, behalve rubber | Hairpins, except rubber

Werken bij JOHAN VANDER STICHELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN VANDER STICHELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN VANDER STICHELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN VANDER STICHELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van JOHAN VANDER STICHELE in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN VANDER STICHELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN VANDER STICHELE. Laat een reactie achter voor JOHAN VANDER STICHELE. JOHAN VANDER STICHELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN VANDER STICHELE. Leave a respond for JOHAN VANDER STICHELE. JOHAN VANDER STICHELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN VANDER STICHELE op de google maps. Adres en contacten JOHAN VANDER STICHELE
Location of JOHAN VANDER STICHELE on the google maps. Address and contacts of JOHAN VANDER STICHELE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN VANDER STICHELE JOHAN VANDER STICHELE: Baert BVBA | GALERIES DU PLAZA | GOGNE WILLY | MEUBLES OURAGAN | CLAUDE POLLET

Other related companies as JOHAN VANDER STICHELE: Baert BVBA | GALERIES DU PLAZA | GOGNE WILLY | MEUBLES OURAGAN | CLAUDE POLLET

JOHAN VANDER STICHELE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN VANDER STICHELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04918273925. Het bedrijf JOHAN VANDER STICHELE bevindt zich op het adres: NEDERKOUTER 12; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 234,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in JOHAN VANDER STICHELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN VANDER STICHELE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN VANDER STICHELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN VANDER STICHELE, openstaande posities, locatie van JOHAN VANDER STICHELE op de kaart.

JOHAN VANDER STICHELE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN VANDER STICHELE, company assigned to the tax number BE04918273925. The company JOHAN VANDER STICHELE is located at the address: NEDERKOUTER 12; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 234,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in JOHAN VANDER STICHELE were not found.
The main activity of JOHAN VANDER STICHELE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN VANDER STICHELE is not available. You also can look at reviews of JOHAN VANDER STICHELE, open positions, location of JOHAN VANDER STICHELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN VANDER STICHELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN VANDER STICHELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN VANDER STICHELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN VANDER STICHELE, employees, financial statistics.