JEAN-JACQUES GHOSEZ

Contactgegevens JEAN-JACQUES GHOSEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-JACQUES GHOSEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-JACQUES GHOSEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERTOGENDAL 338; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26600842 (+32-26600842) 26600842 (+32-26600842)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-JACQUES GHOSEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-JACQUES GHOSEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-JACQUES GHOSEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-JACQUES GHOSEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-JACQUES GHOSEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-JACQUES GHOSEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-JACQUES GHOSEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-JACQUES GHOSEZ
Products information JEAN-JACQUES GHOSEZ

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JEAN-JACQUES GHOSEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-JACQUES GHOSEZ
(Get full report from official database of BE for JEAN-JACQUES GHOSEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-JACQUES GHOSEZ
Addition kinds of activities for JEAN-JACQUES GHOSEZ

25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
39110110. Shirt studs, kostbaar en halfedel metaal of steen | Shirt studs, precious and semiprecious metal or stone
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products

Werken bij JEAN-JACQUES GHOSEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-JACQUES GHOSEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-JACQUES GHOSEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-JACQUES GHOSEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van JEAN-JACQUES GHOSEZ in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-JACQUES GHOSEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-JACQUES GHOSEZ. Laat een reactie achter voor JEAN-JACQUES GHOSEZ. JEAN-JACQUES GHOSEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-JACQUES GHOSEZ. Leave a respond for JEAN-JACQUES GHOSEZ. JEAN-JACQUES GHOSEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-JACQUES GHOSEZ op de google maps. Adres en contacten JEAN-JACQUES GHOSEZ
Location of JEAN-JACQUES GHOSEZ on the google maps. Address and contacts of JEAN-JACQUES GHOSEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-JACQUES GHOSEZ JEAN-JACQUES GHOSEZ: ERNEST L'HOEST | De Baets Beno?t | Huybregts Garage BVBA | PREUDHOMME | OIL CALOR

Other related companies as JEAN-JACQUES GHOSEZ: ERNEST L'HOEST | De Baets Beno?t | Huybregts Garage BVBA | PREUDHOMME | OIL CALOR

JEAN-JACQUES GHOSEZ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-JACQUES GHOSEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf JEAN-JACQUES GHOSEZ bevindt zich op het adres: HERTOGENDAL 338; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in JEAN-JACQUES GHOSEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-JACQUES GHOSEZ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-JACQUES GHOSEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-JACQUES GHOSEZ, openstaande posities, locatie van JEAN-JACQUES GHOSEZ op de kaart.

JEAN-JACQUES GHOSEZ is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-JACQUES GHOSEZ, company assigned to the tax number BE06800781250. The company JEAN-JACQUES GHOSEZ is located at the address: HERTOGENDAL 338; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in JEAN-JACQUES GHOSEZ were not found.
The main activity of JEAN-JACQUES GHOSEZ is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-JACQUES GHOSEZ is not available. You also can look at reviews of JEAN-JACQUES GHOSEZ, open positions, location of JEAN-JACQUES GHOSEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-JACQUES GHOSEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-JACQUES GHOSEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-JACQUES GHOSEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-JACQUES GHOSEZ, employees, financial statistics.