JAN VANDEBORNE

Contactgegevens JAN VANDEBORNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VANDEBORNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VANDEBORNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEMERLAAN 21B1; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89412428 (+32-89412428) 89412428 (+32-89412428)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VANDEBORNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VANDEBORNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VANDEBORNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VANDEBORNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VANDEBORNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VANDEBORNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VANDEBORNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VANDEBORNE
Products information JAN VANDEBORNE

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JAN VANDEBORNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VANDEBORNE
(Get full report from official database of BE for JAN VANDEBORNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VANDEBORNE
Addition kinds of activities for JAN VANDEBORNE

4729. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
287500. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
45810100. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
59991802. bassinets | Bassinets
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service
91110100. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national

Werken bij JAN VANDEBORNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VANDEBORNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VANDEBORNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VANDEBORNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

Zoek naar antwoorden van JAN VANDEBORNE in sociale netwerken
Look for responds of JAN VANDEBORNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VANDEBORNE. Laat een reactie achter voor JAN VANDEBORNE. JAN VANDEBORNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VANDEBORNE. Leave a respond for JAN VANDEBORNE. JAN VANDEBORNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VANDEBORNE op de google maps. Adres en contacten JAN VANDEBORNE
Location of JAN VANDEBORNE on the google maps. Address and contacts of JAN VANDEBORNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VANDEBORNE JAN VANDEBORNE: Wimag B.V.B.A. | TABERNA ROMANA | BLANCHISSERIE DE WATERLOO | HENRI TITECA | COIFFURE SUBLIEM

Other related companies as JAN VANDEBORNE: Wimag B.V.B.A. | TABERNA ROMANA | BLANCHISSERIE DE WATERLOO | HENRI TITECA | COIFFURE SUBLIEM

JAN VANDEBORNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VANDEBORNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf JAN VANDEBORNE bevindt zich op het adres: DEMERLAAN 21B1; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in JAN VANDEBORNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN VANDEBORNE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VANDEBORNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VANDEBORNE, openstaande posities, locatie van JAN VANDEBORNE op de kaart.

JAN VANDEBORNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VANDEBORNE, company assigned to the tax number BE05167114257. The company JAN VANDEBORNE is located at the address: DEMERLAAN 21B1; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in JAN VANDEBORNE were not found.
The main activity of JAN VANDEBORNE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VANDEBORNE is not available. You also can look at reviews of JAN VANDEBORNE, open positions, location of JAN VANDEBORNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VANDEBORNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VANDEBORNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VANDEBORNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VANDEBORNE, employees, financial statistics.