JAN DELEERSNYDER

Contactgegevens JAN DELEERSNYDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN DELEERSNYDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN DELEERSNYDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARELBEKESTRAAT 63; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56716344 (+32-56716344) 56716344 (+32-56716344)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN DELEERSNYDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN DELEERSNYDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN DELEERSNYDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN DELEERSNYDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN DELEERSNYDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN DELEERSNYDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN DELEERSNYDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN DELEERSNYDER
Products information JAN DELEERSNYDER

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JAN DELEERSNYDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN DELEERSNYDER
(Get full report from official database of BE for JAN DELEERSNYDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN DELEERSNYDER
Addition kinds of activities for JAN DELEERSNYDER

286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
343101. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
22620302. Napping: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Napping: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28229907. Isopreen rubber, synthetisch | Isoprene rubber, synthetic
32759901. Landbouwgips | Agricultural gypsum
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
89990503. Weer aanpassing | Weather modification
96219905. Vervoer afdeling: overheid, niet-opererende | Transportation department: government, nonoperating

Werken bij JAN DELEERSNYDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN DELEERSNYDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN DELEERSNYDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN DELEERSNYDER. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

Zoek naar antwoorden van JAN DELEERSNYDER in sociale netwerken
Look for responds of JAN DELEERSNYDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN DELEERSNYDER. Laat een reactie achter voor JAN DELEERSNYDER. JAN DELEERSNYDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN DELEERSNYDER. Leave a respond for JAN DELEERSNYDER. JAN DELEERSNYDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN DELEERSNYDER op de google maps. Adres en contacten JAN DELEERSNYDER
Location of JAN DELEERSNYDER on the google maps. Address and contacts of JAN DELEERSNYDER

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN DELEERSNYDER JAN DELEERSNYDER: V.C. KBC HAASRODE-LEUVEN | Romarin (Le) | IBO PNEUS | ETS DROUSIE-WASTIAUX | Starcabel

Other related companies as JAN DELEERSNYDER: V.C. KBC HAASRODE-LEUVEN | Romarin (Le) | IBO PNEUS | ETS DROUSIE-WASTIAUX | Starcabel

JAN DELEERSNYDER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN DELEERSNYDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf JAN DELEERSNYDER bevindt zich op het adres: HARELBEKESTRAAT 63; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in JAN DELEERSNYDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN DELEERSNYDER is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN DELEERSNYDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN DELEERSNYDER, openstaande posities, locatie van JAN DELEERSNYDER op de kaart.

JAN DELEERSNYDER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN DELEERSNYDER, company assigned to the tax number BE05868591308. The company JAN DELEERSNYDER is located at the address: HARELBEKESTRAAT 63; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in JAN DELEERSNYDER were not found.
The main activity of JAN DELEERSNYDER is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN DELEERSNYDER is not available. You also can look at reviews of JAN DELEERSNYDER, open positions, location of JAN DELEERSNYDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN DELEERSNYDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN DELEERSNYDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN DELEERSNYDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN DELEERSNYDER, employees, financial statistics.