J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN
Private companiesFurniture and Fixtures • J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN

Contactgegevens J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOILEAULAAN 16; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27430111 (+32-27430111) 27430111 (+32-27430111)

Fax (fax): +32 (10) 430-11-94 +32 (10) 430-11-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN
Products information J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN

BTW identificatienummer (tax): BE02766326904
Ondernemingsnummer: 1333435058
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN
(Get full report from official database of BE for J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN
Addition kinds of activities for J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
50840803. liften | Elevators
51999926. schelpen | Seashells
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn

Werken bij J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN in sociale netwerken
Look for responds of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. Laat een reactie achter voor J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. Leave a respond for J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN. J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN op de google maps. Adres en contacten J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN
Location of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN on the google maps. Address and contacts of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN: ALCARA | Coghen Décor SPRL | GARAGE PATRICK MEULEMANS | VAN CAUWELAERT | POLIDOR DE MUELENAERE

Other related companies as J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN: ALCARA | Coghen Décor SPRL | GARAGE PATRICK MEULEMANS | VAN CAUWELAERT | POLIDOR DE MUELENAERE

J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02766326904. Het bedrijf J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN bevindt zich op het adres: BOILEAULAAN 16; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, openstaande posities, locatie van J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN op de kaart.

J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, company assigned to the tax number BE02766326904. The company J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN is located at the address: BOILEAULAAN 16; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN were not found.
The main activity of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN is not available. You also can look at reviews of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, open positions, location of J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. RAVELINGIEN/JAN RAVELINGIEN, employees, financial statistics.