Coghen Décor SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Coghen Décor SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • Coghen Décor SPRL

Contactgegevens Coghen Décor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coghen Décor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coghen Décor SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Coghen 76; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 344 87 13 (+32-02 344 87 13) 02 344 87 13 (+32-02 344 87 13)

Fax (fax): 02 343 96 39 (+32-02 343 96 39) 02 343 96 39 (+32-02 343 96 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coghen Décor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coghen Décor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coghen Décor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coghen Décor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coghen Décor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coghen Décor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coghen Décor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coghen Décor SPRL
Products information Coghen Décor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01767395019
Ondernemingsnummer: 5699127197
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Painters - Equipment & supplies; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Painters - Equipment & supplies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coghen Décor SPRL
(Get full report from official database of BE for Coghen Décor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coghen Décor SPRL
Addition kinds of activities for Coghen Décor SPRL

22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)
50120208. Vrachtwagens, commercieel | Trucks, commercial
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive
50470303. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic equipment, medical

Werken bij Coghen Décor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coghen Décor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coghen Décor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coghen Décor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

 • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

 • Schoonmaak (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

 • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

 • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

 • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: SPORT-TRACK

  Type: Studentenjob

  Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

 • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van Coghen Décor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Coghen Décor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coghen Décor SPRL. Laat een reactie achter voor Coghen Décor SPRL. Coghen Décor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coghen Décor SPRL. Leave a respond for Coghen Décor SPRL. Coghen Décor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coghen Décor SPRL op de google maps. Adres en contacten Coghen Décor SPRL
Location of Coghen Décor SPRL on the google maps. Address and contacts of Coghen Décor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Coghen Décor SPRL Coghen Décor SPRL: TOOLS & DIES NV | MARC FRANSEN | Berna BVBA | GEERT VANDORPE BVBA | DANNY ROGIERS

Other related companies as Coghen Décor SPRL: TOOLS & DIES NV | MARC FRANSEN | Berna BVBA | GEERT VANDORPE BVBA | DANNY ROGIERS

Coghen Décor SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coghen Décor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767395019. Het bedrijf Coghen Décor SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Coghen 76; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Painters - Equipment & supplies; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Painters - Equipment & supplies.
De hoofdactiviteit van Coghen Décor SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coghen Décor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coghen Décor SPRL, openstaande posities, locatie van Coghen Décor SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coghen Décor SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coghen Décor SPRL, company assigned to the tax number BE01767395019. The company Coghen Décor SPRL is located at the address: Avenue Coghen 76; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Painters - Equipment & supplies; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.; Painters - Equipment & supplies.
The main activity of Coghen Décor SPRL is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coghen Décor SPRL is not available. You also can look at reviews of Coghen Décor SPRL, open positions, location of Coghen Décor SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coghen Décor SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coghen Décor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coghen Décor SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coghen Décor SPRL, employees, financial statistics.