J. DEFER

Contactgegevens J. DEFER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. DEFER: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. DEFER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DE ROME 2; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42541100 (+32-42541100) 42541100 (+32-42541100)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. DEFER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. DEFER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. DEFER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. DEFER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. DEFER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. DEFER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. DEFER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. DEFER
Products information J. DEFER

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in J. DEFER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. DEFER
(Get full report from official database of BE for J. DEFER)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. DEFER
Addition kinds of activities for J. DEFER

28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
28360502. venoms | Venoms
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
39140403. Ecclesiastische ware, geplateerd (alle metalen) | Ecclesiastical ware, plated (all metals)
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services

Werken bij J. DEFER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. DEFER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. DEFER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. DEFER. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van J. DEFER in sociale netwerken
Look for responds of J. DEFER in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. DEFER. Laat een reactie achter voor J. DEFER. J. DEFER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. DEFER. Leave a respond for J. DEFER. J. DEFER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. DEFER op de google maps. Adres en contacten J. DEFER
Location of J. DEFER on the google maps. Address and contacts of J. DEFER

Andere gerelateerde bedrijven als come J. DEFER J. DEFER: Dirette F | COIFFURE NAPASO | Ster Studio | Bonny J | Bruck Trading

Other related companies as J. DEFER: Dirette F | COIFFURE NAPASO | Ster Studio | Bonny J | Bruck Trading

J. DEFER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. DEFER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf J. DEFER bevindt zich op het adres: QUAI DE ROME 2; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in J. DEFER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. DEFER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. DEFER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. DEFER, openstaande posities, locatie van J. DEFER op de kaart.

J. DEFER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. DEFER, company assigned to the tax number BE07449798583. The company J. DEFER is located at the address: QUAI DE ROME 2; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in J. DEFER were not found.
The main activity of J. DEFER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J. DEFER is not available. You also can look at reviews of J. DEFER, open positions, location of J. DEFER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. DEFER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. DEFER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. DEFER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. DEFER, employees, financial statistics.