Dirette F

Contactgegevens Dirette F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirette F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirette F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Boulanger-Duhayon 30 5190 Jemeppe-Sur-Sambre, België

Telefoon (phone): +32 (64) 896-22-85 +32 (64) 896-22-85

Fax (fax): +32 (10) 544-16-71 +32 (10) 544-16-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirette F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirette F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirette F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirette F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirette F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirette F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirette F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirette F
Products information Dirette F

BTW identificatienummer (tax): BE02028320312
Ondernemingsnummer: 6318206787
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Dirette F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirette F
(Get full report from official database of BE for Dirette F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirette F
Addition kinds of activities for Dirette F

399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
33560203. Platinumgroepmetalen: rollen, tekenen of extruderen | Platinum group metals: rolling, drawing, or extruding
34699917. Tegel, vloer of muur: gestempeld metaal | Tile, floor, or wall: stamped metal
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
75399902. Automotive turboaanjader en blower reparatie | Automotive turbocharger and blower repair

Werken bij Dirette F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirette F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirette F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirette F. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Recruitment Consultant - Internship (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    CrossInternational is a consultancy firm specialized in Talent Search & HR-expert service. We were founded in 2001 and have offices in Ghent, Brussels & Warsaw. Besides being experts in Executive Search & Sourcing, we offer HR-experts services to our clients. We conduct assessment & Development centers, we offer training & coaching and perform strategic HR consultancy assignments. Are you interested in learning the essentials of recruitment while having a taste of other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a motivated trainee to join its operational team. Location: Ghent Function As an HR trainee you will be involved in the full recruitment process we conduct for our clients. Depending on the state of the business and the projects that are assigned to you, you will have the following tasks: Attend intake-meetings with clients Set-up a first draft of the job description and vacancy Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates Develop an understanding of the ongoing trends in the job-area and the sector Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…) Telephone (screening) interviews Scheduling appointments between candidates and our consultants Report to our Consultants about the status of your assignments Assist in the reporting to our clients Supporting in various HR projects: HR workshops, co-assessor role in assessment or development centers,… Profile Bachelor or Master, preferably in HR Management, Advanced Business Management, Communication or equivalent A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch/French/English fluency mandatory. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Offer We offer the opportunity to learn the essentials of recruitment in an established consultancy firm. You will be offered increased responsibility in a gradual manner and at the pace of your own learning-progress. Our trainees will benefit of our HR expertise and in-house training offers, this will allow you to develop your recruitment and communication skills.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Dirette F in sociale netwerken
Look for responds of Dirette F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirette F. Laat een reactie achter voor Dirette F. Dirette F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirette F. Leave a respond for Dirette F. Dirette F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirette F op de google maps. Adres en contacten Dirette F
Location of Dirette F on the google maps. Address and contacts of Dirette F

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirette F Dirette F: Silhouette | TEHEMCE | CARLOS BEKAERT | BANCONTACT-MISTER CASH | CAT PUMPS INTERNATIONAL NV

Other related companies as Dirette F: Silhouette | TEHEMCE | CARLOS BEKAERT | BANCONTACT-MISTER CASH | CAT PUMPS INTERNATIONAL NV

Dirette F is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirette F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02028320312. Het bedrijf Dirette F bevindt zich op het adres: Rue Boulanger-Duhayon 30 5190 Jemeppe-Sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Dirette F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirette F is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirette F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirette F, openstaande posities, locatie van Dirette F op de kaart.

Dirette F is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirette F, company assigned to the tax number BE02028320312. The company Dirette F is located at the address: Rue Boulanger-Duhayon 30 5190 Jemeppe-Sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Dirette F were not found.
The main activity of Dirette F is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirette F is not available. You also can look at reviews of Dirette F, open positions, location of Dirette F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirette F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirette F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirette F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirette F, employees, financial statistics.