INSTITUUT MARLEEN

Contactgegevens INSTITUUT MARLEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT MARLEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT MARLEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDESTRAAT 25; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27672838 (+32-27672838) 27672838 (+32-27672838)

Fax (fax): +32 (60) 613-23-33 +32 (60) 613-23-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT MARLEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT MARLEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT MARLEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT MARLEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT MARLEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT MARLEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT MARLEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT MARLEEN
Products information INSTITUUT MARLEEN

BTW identificatienummer (tax): BE01219451904
Ondernemingsnummer: 7099060058
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in INSTITUUT MARLEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT MARLEEN
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT MARLEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT MARLEEN
Addition kinds of activities for INSTITUUT MARLEEN

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
36299902. Huidige collector wielen, voor trolley rigging | Current collector wheels, for trolley rigging
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec

Werken bij INSTITUUT MARLEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT MARLEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT MARLEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT MARLEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT MARLEEN in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT MARLEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT MARLEEN. Laat een reactie achter voor INSTITUUT MARLEEN. INSTITUUT MARLEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT MARLEEN. Leave a respond for INSTITUUT MARLEEN. INSTITUUT MARLEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT MARLEEN op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT MARLEEN
Location of INSTITUUT MARLEEN on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT MARLEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT MARLEEN INSTITUUT MARLEEN: FLJOAILLERIE FROHMANN FRERES NV | MAISON LEJEUNE FR?RES | RASSANT | FROMAGERIE AMON CHAVET | Limburgs Schilderbedrijf NV

Other related companies as INSTITUUT MARLEEN: FLJOAILLERIE FROHMANN FRERES NV | MAISON LEJEUNE FR?RES | RASSANT | FROMAGERIE AMON CHAVET | Limburgs Schilderbedrijf NV

INSTITUUT MARLEEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT MARLEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01219451904. Het bedrijf INSTITUUT MARLEEN bevindt zich op het adres: HEIDESTRAAT 25; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUUT MARLEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT MARLEEN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT MARLEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT MARLEEN, openstaande posities, locatie van INSTITUUT MARLEEN op de kaart.

INSTITUUT MARLEEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT MARLEEN, company assigned to the tax number BE01219451904. The company INSTITUUT MARLEEN is located at the address: HEIDESTRAAT 25; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in INSTITUUT MARLEEN were not found.
The main activity of INSTITUUT MARLEEN is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT MARLEEN is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT MARLEEN, open positions, location of INSTITUUT MARLEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT MARLEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT MARLEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT MARLEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT MARLEEN, employees, financial statistics.