I. VAN PUYVELDE

Contactgegevens I. VAN PUYVELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I. VAN PUYVELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

I. VAN PUYVELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 247B14; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32867122 32867122

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I. VAN PUYVELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I. VAN PUYVELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I. VAN PUYVELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I. VAN PUYVELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I. VAN PUYVELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I. VAN PUYVELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I. VAN PUYVELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I. VAN PUYVELDE
Products information I. VAN PUYVELDE

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in I. VAN PUYVELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I. VAN PUYVELDE
(Get full report from official database of BE for I. VAN PUYVELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor I. VAN PUYVELDE
Addition kinds of activities for I. VAN PUYVELDE

8744. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring
87410102. Financieel management voor zaken | Financial management for business
94510403. Administratie van veteranenzaken, provincie overheid | Administration of veterans' affairs, county government

Werken bij I. VAN PUYVELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I. VAN PUYVELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I. VAN PUYVELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I. VAN PUYVELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

Zoek naar antwoorden van I. VAN PUYVELDE in sociale netwerken
Look for responds of I. VAN PUYVELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor I. VAN PUYVELDE. Laat een reactie achter voor I. VAN PUYVELDE. I. VAN PUYVELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I. VAN PUYVELDE. Leave a respond for I. VAN PUYVELDE. I. VAN PUYVELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I. VAN PUYVELDE op de google maps. Adres en contacten I. VAN PUYVELDE
Location of I. VAN PUYVELDE on the google maps. Address and contacts of I. VAN PUYVELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come I. VAN PUYVELDE I. VAN PUYVELDE: FLTAVELMO NV | FLPRANAROM INTERNATIONAL | ALBERT VAN HOEY | Chez Caterina | Maldoy

Other related companies as I. VAN PUYVELDE: FLTAVELMO NV | FLPRANAROM INTERNATIONAL | ALBERT VAN HOEY | Chez Caterina | Maldoy

I. VAN PUYVELDE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I. VAN PUYVELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf I. VAN PUYVELDE bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 247B14; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in I. VAN PUYVELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I. VAN PUYVELDE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I. VAN PUYVELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I. VAN PUYVELDE, openstaande posities, locatie van I. VAN PUYVELDE op de kaart.

I. VAN PUYVELDE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is I. VAN PUYVELDE, company assigned to the tax number BE02787475585. The company I. VAN PUYVELDE is located at the address: MECHELSESTEENWEG 247B14; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in I. VAN PUYVELDE were not found.
The main activity of I. VAN PUYVELDE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I. VAN PUYVELDE is not available. You also can look at reviews of I. VAN PUYVELDE, open positions, location of I. VAN PUYVELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I. VAN PUYVELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I. VAN PUYVELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I. VAN PUYVELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I. VAN PUYVELDE, employees, financial statistics.