HAEZEBROUCK BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HAEZEBROUCK BVBA
Private companiesHealth Services • HAEZEBROUCK BVBA

Contactgegevens HAEZEBROUCK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAEZEBROUCK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAEZEBROUCK BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Jagersstraat 31 8200 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-24-07-59 32-50-24-07-59

Fax (fax): 32-50-24-07-61 32-50-24-07-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAEZEBROUCK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAEZEBROUCK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAEZEBROUCK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAEZEBROUCK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAEZEBROUCK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAEZEBROUCK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAEZEBROUCK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAEZEBROUCK BVBA
Products information HAEZEBROUCK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08450927734
Ondernemingsnummer: 3064056396
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HAEZEBROUCK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAEZEBROUCK BVBA
(Get full report from official database of BE for HAEZEBROUCK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAEZEBROUCK BVBA
Addition kinds of activities for HAEZEBROUCK BVBA

3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
267700. enveloppen | Envelopes
571201. Bedden en accessoires | Beds and accessories
20910328. Makreel: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mackerel: packaged in cans, jars, etc.
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand

Werken bij HAEZEBROUCK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAEZEBROUCK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAEZEBROUCK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAEZEBROUCK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

Zoek naar antwoorden van HAEZEBROUCK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HAEZEBROUCK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAEZEBROUCK BVBA. Laat een reactie achter voor HAEZEBROUCK BVBA. HAEZEBROUCK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAEZEBROUCK BVBA. Leave a respond for HAEZEBROUCK BVBA. HAEZEBROUCK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAEZEBROUCK BVBA op de google maps. Adres en contacten HAEZEBROUCK BVBA
Location of HAEZEBROUCK BVBA on the google maps. Address and contacts of HAEZEBROUCK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAEZEBROUCK BVBA HAEZEBROUCK BVBA: Driesan NV | PHILIPPE SCHMETZ | Becquevort P | DELTA MOTORS | M. DE BEUCKELAER

Other related companies as HAEZEBROUCK BVBA: Driesan NV | PHILIPPE SCHMETZ | Becquevort P | DELTA MOTORS | M. DE BEUCKELAER

HAEZEBROUCK BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is HAEZEBROUCK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08450927734. Het bedrijf HAEZEBROUCK BVBA bevindt zich op het adres: Jagersstraat 31 8200 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in HAEZEBROUCK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAEZEBROUCK BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAEZEBROUCK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAEZEBROUCK BVBA, openstaande posities, locatie van HAEZEBROUCK BVBA op de kaart.

HAEZEBROUCK BVBA is a company, that was registered 2015 in Brugge region, Belgium. Full name of company is HAEZEBROUCK BVBA, company assigned to the tax number BE08450927734. The company HAEZEBROUCK BVBA is located at the address: Jagersstraat 31 8200 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in HAEZEBROUCK BVBA were not found.
The main activity of HAEZEBROUCK BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAEZEBROUCK BVBA is not available. You also can look at reviews of HAEZEBROUCK BVBA, open positions, location of HAEZEBROUCK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAEZEBROUCK BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAEZEBROUCK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAEZEBROUCK BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAEZEBROUCK BVBA, employees, financial statistics.