GUNTHER MEYER

Particuliere bedrijvenBosbouw • GUNTHER MEYER
Private companiesForestry • GUNTHER MEYER

Contactgegevens GUNTHER MEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUNTHER MEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUNTHER MEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTEHERTSTRAAT 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25137810 (+32-25137810) 25137810 (+32-25137810)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUNTHER MEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUNTHER MEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUNTHER MEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUNTHER MEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUNTHER MEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUNTHER MEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUNTHER MEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUNTHER MEYER
Products information GUNTHER MEYER

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GUNTHER MEYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUNTHER MEYER
(Get full report from official database of BE for GUNTHER MEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUNTHER MEYER
Addition kinds of activities for GUNTHER MEYER

239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
27320203. Handboeken: printen en binden, niet publiceren | Textbooks: printing and binding, not publishing
28190106. Jodium, elementair | Iodine, elemental
34839903. Bazooka raketten | Bazooka rockets
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association

Werken bij GUNTHER MEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUNTHER MEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUNTHER MEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUNTHER MEYER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van GUNTHER MEYER in sociale netwerken
Look for responds of GUNTHER MEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUNTHER MEYER. Laat een reactie achter voor GUNTHER MEYER. GUNTHER MEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUNTHER MEYER. Leave a respond for GUNTHER MEYER. GUNTHER MEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUNTHER MEYER op de google maps. Adres en contacten GUNTHER MEYER
Location of GUNTHER MEYER on the google maps. Address and contacts of GUNTHER MEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come GUNTHER MEYER GUNTHER MEYER: VIMAR | JORIS VANDENDRIESSCHE | BUCKENS | DE GREEF | Oud Gemeentehuis

Other related companies as GUNTHER MEYER: VIMAR | JORIS VANDENDRIESSCHE | BUCKENS | DE GREEF | Oud Gemeentehuis

GUNTHER MEYER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUNTHER MEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf GUNTHER MEYER bevindt zich op het adres: GROTEHERTSTRAAT 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in GUNTHER MEYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUNTHER MEYER is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUNTHER MEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUNTHER MEYER, openstaande posities, locatie van GUNTHER MEYER op de kaart.

GUNTHER MEYER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUNTHER MEYER, company assigned to the tax number BE03474945068. The company GUNTHER MEYER is located at the address: GROTEHERTSTRAAT 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in GUNTHER MEYER were not found.
The main activity of GUNTHER MEYER is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUNTHER MEYER is not available. You also can look at reviews of GUNTHER MEYER, open positions, location of GUNTHER MEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUNTHER MEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUNTHER MEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUNTHER MEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUNTHER MEYER, employees, financial statistics.